Forumet - Vilsen, är jag bisexuell?

Vilsen, är jag bisexuell?

878 1 15

HeJ!

Skriver från ett nytt konto för jag vill inte outa mig.

Är en vilsen kille på 18 år. Jag var intresserad av tjejer förut men den senaste tiden har jag börjat spana in killar. Går på gymmet mycket mera nu och gillar att se nakna killar och även i skolan kollar jag på killarna i duschen, tror jag har blivit besatt av att kolla in killar.. såg en skitsnygg kille i duschen på gymmet idag, var tvungen att kuta ut för kuken var på väg upp, drog hem och runkade tänkte på hans kuk mest men fattar egentligen inte varför?

Har ju alltid gillat tjejer förut! vad händer egentligen är jag bi nu?

/Nicke


Niclas A: Har ju alltid gillat tjejer förut! vad händer egentligen är jag bi nu?
Inte nödvändigtvis. Du kan ju gilla att se killar nakna utan att för den sakens skull vilja vara tillsammans med en snubbe, vilket för mig är vad som definierar bi/hetero/homo, om man nu nödvändigtvis måste sätta sin sexualitet i ett fack. Kan du tänka dig att vara tillsammans med en kille, bli kär i en? Isåfall är du nog bi, ja.

Håller med Time. 

En behöver verkligen inte vara bi-/homosexuell bara för att man blir fascinerad/upphetsad av människor av samma kön som en själv. 
Det är f.ö. mycket mer accepterat hos tjejer, vilket är synd.
Tjejer kan vara mycket mer öppna med att de tycker tjejkroppar är attraktiva än vad killar kan vara öppna med att de tycker att killkroppar är attraktiva.Spana också in: