När kokar alkoholen bort när man har alkohol i maten? Tänkte göra en gryta med vin i men min kompis är muslim och kan inte dricka alkohol, men visst borde det vara lugnt när alkoholen kokar bort? Vad för vin ska man ha?
Äsch, hon lär inte märka nåt 1då!
Alkohol dunstar vid strax över 50 grader, kokning eliminerar all alkohol i anrättningen
Finns det inte alkoholfritt vin?
alkoholen försvinner som sagt långt innan det kokat upp.
Chuz Martinez:
Alkohol dunstar vid strax över 50 grader, kokning eliminerar all alkohol i anrättningen
Toppen! Nu måste jag bara övertyga henne om det också 😀
superpojken:
Finns det inte alkoholfritt vin?
Ja men de brukar inte smaka lika gott och ge samma "mustighet"
tror ej muslimer brukar använda alkohol i matlagning, någonsin, så egentligen bör du kanske ersätta det med buljong om du vill göra det helt rätt. men jag kan ha fel såklart
Använd matlagningsvin utan alkohol istället.
A
Byt kompis
Petra:
När kokar alkoholen bort när man har alkohol i maten? Tänkte göra en gryta med vin i men min kompis är muslim och kan inte dricka alkohol, men visst borde det vara lugnt när alkoholen kokar bort? Vad för vin ska man ha?
det behövs inte =} gör en gryta utan vin ..