Forumet - vinn cigaretter!

vinn cigaretter!

1362 0 112

Spana också in:

Artie:

100 ord! [sad]
håll dig till reglerna!!


Det var en gång en liten flicka som inte rökte. Hon tyckte det smakade förskräckligt illa, dessutom var det dåligt för hälsan och jättedyrt!
Men en solig dag i oktober erbjöd sig den stora elaka Artuh, flickan cigaretter när de stod utanför um-kiosken för att köpa raggarballe med svängdörr.
Flickan skakade på huvudet och fnissade.
Inte ska väl jag hålla på med något sådant. Tihi.
Artuh plockade fram två cigaretter och en tändare i form av en silverpistol ur fickan. Tändaren glänste förföriskt i solen och flickan veknade för en minut.
En enda cigarett kan väl inte vara så farligt?
lånar tråd för personliga tankar
fan va min mamma suger på peppande.
ringde å berättade att jag tänkte sluta samtidigt som jag åker till henne imorgon, för miljöombytet och möjlighet till ständig sysselsättning.
första reaktion: Åh nej ska jag behöva stå ut med dig då, haha!
andra reaktion: Du kommer må jättebra av det, men vad svårt det kommer bli för dig! Du är så inbiten rökare. Du kommer nog vara sugen på cigaretter lång tid framåt!

här sitter jag och intalar mig själv om det motsatta liksom
:S
Du kan skicka dom till mig. Jag ser rätt cool ut när jag röker. Sen ger det mig brudar också. Tror att det är blandningen av lukten och hostan som attraherar dom. Dom vill liksom rädda mig. Sexigt att utföra välgörenhet, du vet.

Jag är inte heller så sugen på att leva särskillt länge. Jag kan tänka mig att dö en cancerdöd. Jag tänker liksom, en cancerdöd blir inte lika jobbigt för mina nära och kära att komma över som ett självmord skulle vara. Nej jag är inte suicidal, jag vill bara inte leva för länge.
Jag har inget att förlora på att röka.