Forumet - Vinter

Vinter

595 0 20
börjar bli vinter nu så här års och vinterjacka måste inhandlas! känns tråkigt med svarta jackor hela tiden så skulle kanske vara fint med någon annan färg och sticka ut lite! vad tycker ni om killar som bär typ röda jackor? gröna? osv osv, är det lite "tjejigt" enligt er eller helt unisex enligt vad ni tycker?

Spana också in:

Nickeloadian:

vad tycker ni om killar som bär typ röda jackor? gröna? osv osv, är det lite "tjejigt" enligt er eller helt unisex enligt vad ni tycker?


Nej det är bra gött med färg^^ jag har röda gröna jackor...
om du inte vill har en jack men mycket färg kan du ja köpa en färg glad mössa eller något^^ ( om det är fallet kan jag rekomendera en kille som virkar go grejer, kan ju kolla lite...
http://www.facebook.com/photo.php?pid=5240172&l=5984026d91&id=626220813
Jonnybravo91:

Färglatt är i lika med gay. Inget fel på att vara gay, men personligen skulle jag aldrig ha något färgglatt i form av jacka.


Eller så är du bara feg? det är ass coolt med en jacka med färg!!! svin tråkigt med en svart, vit eller något. eller okej det kan vara snyggt med vita o svarta med, men endå!
xdream:

Eller så är du bara feg?


Eller så är det så att jag har smak för vad är snyggt och vad som inte är snyggt. [smile]

xdream:

det är ass coolt med en jacka med färg!!! svin tråkigt med en svart, vit eller något. eller okej det kan vara snyggt med vita o svarta med, men endå!


Image

=Inte okej.
xdream:

Okej mobbade tattarbarn går inte runt i jackor med "min smak" dom går runt i fakeade canada goose jackor och tror dom är tuffa och rika...


Mobbade tattarbarn är mobbade tattarbarn, inte de populära kidzen som alla hatar och kallar för mobbade tattarbarn med knuten näve i fickan. Mobbade tattarbarn är de som de populära mobbade tattarbarnen mobbar. Mobbade tattarbarn slutar oftast sina dagar med att ta självmord, att börja stalka någon random gamling, eller att växa upp och göra en film/bok om sitt tragiska mobbade tattarbarn-liv.

Tänk, om de bara hade haft en gnutta god klädsmak.
Jonnybravo91:

Tänk, om de bara hade haft en gnutta god klädsmak.


Du är uppenbarligen låst i något halv tråkigt mellanting.

Men tillbacka till

Nickeloadian:

vad tycker ni om killar som bär typ röda jackor? gröna? osv osv, är det lite "tjejigt" enligt er eller helt unisex enligt vad ni tycker?


Det är inte gay inte "tjejigt" eller något, det är snyggt... ha vad du vill!