Forumet - VIP tillbaka (Inte aktuellt)

VIP tillbaka (Inte aktuellt)

4870 0 95
Jag är väl medveten om att de senaste VIP-försöken varit lite ojämna, men nu har vi beslutat att ta ett nytt andetag och göra det så enkelt som möjligt. Alla användare som varit medlemmar i över 6 månader kan skicka en kort, formell ansökan via PM(etc "Jag vill bli VIP" om att de vill bli VIP till Issen, Åtta eller Crypto och kommer kort därefter bumpas upp. Som VIP kommer du få tillgång till ett separat VIP forum och ett rum i chatten.

Vi hoppas locka fler av de aktiva användarna att hålla sig inom forumets regler och bidra till en roligare community för alla. Once VIP always VIP, om du inte bryter mot för många regler, för blir man låst under sin VIP-tid kommer man fråntas det, det samma gäller om du har dubbelkonton; man fråntas VIP direkt när vi upptäcker det.

En annan glad nyhet är den att ni som har dubbelkonton nu, som vi ännu inte upptäckt, kan under den närmsta veckan(tills på onsdag 10/3) säga till om detta, utan att få en varning eller annan påföljd, så vi kan låsa de kontona som inte är dina primära. Detta blir en ny chans sen det nya varningssystemet kom upp för ett år sedan, då du kan bli VIP om du varit medlem över 6 månader oavsett vilka tidigare varningar du har.

Tilägg:
I och med olika anledningar, kanske dock framförallt för att vi inte har dom möjligheterna att erbjuda något speciellt till dom som har VIP mer än VIP-forumet. I och med detta kommer VIP funktionen med största sannolikhet försvinna. Vi kommer inte att ge några fler personer VIP, det saknar helt enkelt funktion.

Spana också in:

Issen:

Vi hoppas locka fler av de aktiva användarna att hålla sig inom forumets regler och bidra till en roligare community för alla.


Känns inte riktigt som att det här kommer hjälpa då det inte är särskilt attraktivt med ett dött forum och en död kanal i chatten. [zzz]

För att det faktiskt ska fungera så som du vill bör ni nog försöka göra VIP lite mer lockande.
Capture:

Känns inte riktigt som att det här kommer hjälpa då det inte är särskilt attraktivt med ett dött forum och en död kanal i chatten


Det är för att det är för få VIPs för att de ska skrivas nånting där.
Därför ska de bli enkare [smile]

Dessutom bäddar det här förstås för nyare och häftigare funktioner längre fram
Issen:

Det är för att det är för få VIPs för att de ska skrivas nånting där.
Därför ska de bli enkare [smile]


Jag är tveksam. När man skapar en tråd vill man ju att så många som möjligt ska kunna läsa den, och därför postar man inte tråden i VIP-forumet. Tror fallet skulle vara detsamma trots att det blev fler VIP.
Issen:

Om du läser så är det ingen ansökan i den mening du verkar tro, utan enbart att man säger till.


Det i sig är även fail.

Varför inte tilldela VIP till de som har bidragit till forumet, på ett eller annat vis istället?

Angelize:

Dold text:


haha, näe, angie, inget för moi ;)