Forumet - Visa sig i cam?

Visa sig i cam?

9234 1 62
Hejsan! Jag har funderat på att visa mig i webcam mot betalning. Får man göra det...? Är över 18. Isåfall, hur ska man gå till väga för att skaffa kunder? Har kollat lite på sidor där man kan registrera sig men det verkar krångligt så tänker att man kan fixa det själv. Om man lockar kunder via sexsidor och ber dom adda en på msn. Sedan ger man kontonr och när man ser att man fått betalningen så visar man. Har alltså inte tänkt luras utan man kommer överens med dom om en summa för en viss tid och sedan visar.

Finns det folk som betalar för sådant? Hur mycket ska man ta betalt isåfall?

Spana också in:

mrman:

Det är inte olagligt. Antar att dom flesta skaffar kunder via sexsidor, även hört talas om Adoos. Men har ingen aning vilken sida som är bäst och troligtvis är det många oseriösa personer som kommer att höra av sig om du annonserar.


Ah finns nog en hel del oseriösa men kommer inte visa något förrän jag sett att pengarna kommit in :)
Ganon:

Msn är väl ganska värdelöst nuförtiden eftersom knappt någon använder det.


Jupp
S3ON:

Var beredd på att folk kommer att sprida materialet på diverse torrent-sajter sedan. D.v.s. Du kan komma att bli sedd av en jävla massa, kanske till och med sådana du känner irl.


A, det kan bli som med hon där yt tjejen....
mrman:

Hur tänkte du att folk ska betala?


Jag tänkte att jag ber dom överföra pengar till mitt konto :) eller finns det några risker med att lämna ut kontonr till okända?

kekeoxo:

hur mkt tänkeru ta betalt da


Jag vet inte riktigt än. Ska kolla lite vad folk är villiga att betala :)

S3ON:

Var beredd på att folk kommer att sprida materialet på diverse torrent-sajter sedan. D.v.s. Du kan komma att bli sedd av en jävla massa, kanske till och med sådana du känner irl.


Jo är medveten om detta men visar man inte ansiktet så känner ju ingen igen en? Har inga tatueringar eller något sådant så det blir nog svårt att känna igen mig bara utav att se kroppen. [smile]