Forumet - visa snoppen för skolsköterskan?

visa snoppen för skolsköterskan?

13043 0 35

Spana också in:

Om jag inte minns helt fel så fick jag, när jag gick i skolan, bara fylla i ett papper om man fått menstruation med mera, snacka lite hälsa och sen väga och mäta sig hos skolsystern, och killarna fick också ett papper fast en fråga om pungen (jag minns ej) och samma sak bara hälsosamtal, mäta och väga. 
Då gick det också rykte på skolan om att killarna var tvungen vissa snoppen, men det vara påhitt vad jag vet. 

Vet att man vägde och mätte sig men har inget minne av att man tog av sig tröjan. Kanske man gjorde när hon lyssnade på ens lungor iof.  Om hon ens gjorde det? Minns bara att man fick spruta och vägde och mätte sig iaf. Kollade synen också kanske. I högstadiet mätte man och vägde sig och sedan vare klart. Hörde aldrig ngt om någon snoppvisning vad jag minns, men jag är å andra sidan lastgammal.

mvh hona


FruLiten: Om jag inte minns helt fel så fick jag, när jag gick i skolan, bara fylla i ett papper om man fått menstruation med mera, snacka lite hälsa och sen väga och mäta sig hos skolsystern, och killarna fick också ett papper fast en fråga om pungen (jag minns ej) och samma sak bara hälsosamtal, mäta och väga. 
Då gick det också rykte på skolan om att killarna var tvungen vissa snoppen, men det vara påhitt vad jag vet. 
Neeeeeej jag var tvungen visa min snopp. :(