Forumet - Visa upp vad du målar just nu!

Visa upp vad du målar just nu!

20011 5 112
1541332429262-1a63bc7f-bcfe-46da-9437-92
Funderar vad jag ska göra med det vita nu, hurdant slags bälte det ska vara. Om det ska va mer rosor. Tänkte på en drömfångare först någonstans, får bli ett annat porträtt. Någons kompis härifrån.. Rullar ögonen

IMG_20181104_181906_921.jpg
Och detta är första gången jag fått i uppdrag att rita av någons bild från Instagram som ska rita något tillbaka.
Men ska inte måla när det börjar bli mörkt, ni får själva lista ut vad jag har gjort för misstag igen. De förbaskade formerna på gör mig..

Vet inte om man ser att de är hörlurar och en liten ipod så det kanske inte är någon bra bild jag har lyckats målat idag. Lärt mig hur man inte smutsar ner färgerna så då glömmer jag bort det andra jag är bra på. Gråter

Spana också in:

IMG_20181121_150637_874.jpg

Jag kan inte välja vilken skala jag ska rita karaktärerna i. Skuggningen är kul men inte mätningen. Alla papper är olika storlekar. Måste göra skissen innan akvarell, vilket jag aldrig gör men den här serien vill jag arbeta länge på. Och hur tusan gör man kvinnokroppar till män, äh har aldrig tittat på män förut när jag ritat så kanske därför.

Råttpojken som målar hjärtsymbolen ska egentligen se ut som Shikamaru. "Det är meningen du ska rita på trädet och inte på mig"..

Wildcat:
håller med, det var mycket mer enklare att sitta med en palett med färger än akvarell pennor  
Oh ja, jag använder pennorna efter all akvarell torkat och fyller i konturlinjerna med olika färger men jag kan inte färglära än, blanda akvarellfärger.  Jag har beskrivning framför mig vilka färger som går att blanda men åter igen kamera teknik osv gör att det går långsammare för mig. Och sen vilket sätt det står förklarat på ska jag helst kunna se på långt håll men inte fixat iordning arbetsplatsen än. Har så mycket kvar att läsa på och prova tekniker, sen glömmer man nått annat under tiden. Akvarellen blir som en bra mall/underlag för pennorna.

SkeletonGirl:
Oh ja, jag använder pennorna efter all akvarell torkat och fyller i konturlinjerna med olika färger men jag kan inte färglära än, blanda akvarellfärger.  Jag har beskrivning framför mig vilka färger som går att blanda men åter igen kamera teknik osv gör att det går långsammare för mig. Och sen vilket sätt det står förklarat på ska jag helst kunna se på långt håll men inte fixat iordning arbetsplatsen än. Har så mycket kvar att läsa på och prova tekniker, sen glömmer man nått annat under tiden. Akvarellen blir som en bra mall för pennorna. 
kan inte heller färglära än, denna bild är den första akvarellmålning som jag har gjort på flera år, så när jag skulle måla i början så satt jag bara där i början och gissade hur saker och ting skulle se ut.