Forumet - Vit månad

Vit månad

682 0 102
MM så är det, har en sådan framför mig från och med idag, eller minst en månad, vi får se hur jag trivs. Och ja, det är sant! Min vinimage är som bortblåst [cute]

Är lite nervös över kommande pubkvällar som förmodligen kommer uppstå med nya klassen för att "lära känna varandra" men nog ska det gå bra ändå hoppas jag!

Vad tycks? [blush]
Känns faktiskt som en stor grej för mig, och det är ju sorgligt och därmed bra!

Spana också in:

El Guaje:

Tycker det låter som en rätt bra ide! Man mår bra av det ibland. Fast kan ju som sagt vara lite problem om du ska börja ny klass och deltaga i såna aktiviteter men går nog bra om du verkligen vill.


Ja, jag har rätt lätt för att bli typ psykiskt full ([blush]) om jag är nykter i festmiljö, påverkas av stämningen så himla mycket, så jag tror det kan gå okej ändå!

El Guaje:

Borde nog göra detsamma snart känner jag.


I'll be there for you!

El Guaje:

Lycka till!


Tack!
Och så ja, Fireball och jag får vara på paus nu ett tag, men jag tror en förstår.
STORM:

Ja, jag har rätt lätt för att bli typ psykiskt full () om jag är nykter i festmiljö, påverkas av stämningen så himla mycket, så jag tror det kan gå okej ändå!


Haha det tror jag med! Du är ju så glad och rolig även nykter så du måste ju inte dricka för att komma med i gruppen det tror jag inte! :)STORM:

I'll be there for you!


Tack! Kanske skulle köra nu med när det ändå finns en sån här tråd! Fast det finns risk att det blir en del nästa helg så kanske börjar nån vecka efter er andra.STORM:

Och så ja, Fireball och jag får vara på paus nu ett tag, men jag tror en förstår.


Ja den finns ju kvar! Se fram emot dagen du får ta en fireball igen så ska det nog gå bra o vara nykter tills dess. :)