Forumet - Vita är utsatta för folkmord JUST NU!

Vita är utsatta för folkmord JUST NU!

10505 0 206

Vita utsätts för folkmord. Så krossar vi de anti-vita.


Just nu pågår massinvandring, integration och assimilation i vita länder och BARA i vita länder. Ingen anklagar Japan eller Saudiarabien, som i princip är helt homogena, för rasism eller att de ska ha invandring och mångkultur.

Afrika för afrikaner. Asien för asiater. Vita länder för alla.

Denna utveckling leder till vitas undergång då vi blir allt färre och icke-vita fortsätter att välla in samtidigt som de ska integreras och assimileras. Alla vita befolkningar i västvärlden är på väg att bli minoritet inom några decennier. Vi håller på att etniskt rensas. Och detta är ett folkmord per definition enligt  FNs folkmordskonventionen.

"Anti-rasister" påstår att de är emot rasism, men egentligen är de emot vita.
"Anti-rasist" är ett kodord för anti-vit.


För att krossa denna anti-vita mentalitet behöver vi (vita) sprida detta mantra och vår terminologi. Det är det enda som funkar. För tänk på saken. Det är inte debatter eller logiska resonemang som lett till beslut om att vita ska utrota sig själva, utan denna utvecklingen är orsakad av upprepande mantran om "rasism" och "frihet" och annan anti-vit terminologi.

Deras marxistiska ologiska anti-vita terminologi har inte en chans mot vår terminologi. Långsiktigt så är ordet "anti-vit" mycket mer kraftigt än "rasist" om ni tänker efter. Folk kanske inte tar det ordet så seriöst idag, men det kommer de.

Vi pro-vita måste stå enade inför att sprida denna mantra och terminologi och sluta fokusera på fel saker som anti-vita ändå inte lyssnar på, som t.ex. brottsstatistik, rasskillnader, ekonomi, sionism etc. Det ni ska fokusera på är det folkmord som faktiskt pågår.


Förutom spridandet av vår terminologi är det mest akuta för en nödvändig nationalistisk resning från det gamla vi har sett under åratal av självutnämnda ledare, är att progressiva människor faktiskt möts utanför nätet.

Man hade kunnat åstadkomma mycket om vi bara tog kontakt med likasinnade och lämnade datorn en enda helg och träffades för att diskutera som riktiga män och kvinnor. Skulle det bli pannkaka och man inte kommer fram till något konkret, ja då har vi åtminstone än fler "riktiga" kontakter vilket främjar folkgemenskapen underifrån.

Även landsbygden och småstäder har ju dessutom en enorm fördel. Lyckas man knyta många kontakter med likasinnade och skapa folkgemenskap så kan man påverka samhället på ett helt annat sätt än vad man kan i städerna.

Vad är era tankar kring detta pågående folkmord och hur ska man på effektivaste sätt lösa mot detta?

För de som behöver blir mer insatt om vad det handlar om, så rekommenderar jag att ni kollar igenom denna dokumentär:

http://www.youtube.com/watch?v=rSFiMcmpMnA&feature=channel_video_title
http://www.youtube.com/watch?v=k2Vq_e2Z1ug

Självaste Muhammed Ali smular ner antivitas argument...
http://www.youtube.com/watch?v=fi6fvwxB2Bg

Antirasism är ett kodord för antivit
Mångkultur är ett kodord för folkmord på vita

Spana också in:


Leijonsparf:
ja. jag redogör i regel för mina egna åsikter när jag inte specificerar något annat.
det gör det inte mindre sant, dock. enda fördelen som vita har är större chans för fräknar, och jag gillar fräknar också. sen är det ju drygt att araber har en tendens att vara muslimer.
Du skrev i princip att det ÄR så att dom i överlag ÄR snyggare, vilket jag inte håller med om.Men du har dina åsikter, jag har mina.

Tycker alltid det är lika roligt med alla dessa inavlade "ariska" svenskar, som sitter hemma, arbetslösa, och dricker hembränt medans dom skriker att det är invandrarnas fel att dom är just det, arbetslösa.

Bara för att sätta plåster på såren så är den svarta genen (det som gör folk till svarta, bruna, "gula") mycket starkare än den vita så tillslut så kommer alla vara svarta.
Vänta... Menade såklart inte "Plåster på såren" utan "Hälla salt i såren"
God natt.