Forumet - Vita klumpiga flytningar på..

Vita klumpiga flytningar på..

18693 0 33
Jag o min pojkvän hade sex igår och då bytte vi till en position när han såg väldigt väl när han körde in och ut. Då stannade han och frågade ''vad är det här?!'', jag kollade och det var typ vita klumpiga flytningar på pillen, det såg faktiskt ut som sperma, det var inte hans. Då trodde han jag varit otrogen och det blev värsta bråket, men iaf, det luktade inget speciellt, jag har inga besvär i underlivet, det kliar inte eller någonting. Någon som har nån aning om vad det kan vara?
Aids?

SRS NOTE:

Din pojkvän verkar vara rätt retarderad.

Kan förövrigt vara sekret i fastare form, eller sekret som blandats med övrigt. Har varit med om det flera gånger, inget att oroa sig för.

Kan också vara smegma eller sperma i form av försatser, de kommer ju lite hela tiden.

Spana också in:

enhimmelskdrog:

vart har du hört det?


Jag kan tillägga att det funkar som så att flytningarna blir bara fastare och fastare ju närmare ägglossningen man är och vid själva ägglossningen får man en geleliknande flytning. Det är då man har som störst chans att bli gravid. Den kan säkert vara mer vit än vanlig flytning eftersom den är mer kompakt, men det är gelekonsistensen som snarare är avgörande för att man ska kunna konstatera att man har ägglossning.
framtidstron är död:

ag kan tillägga att det funkar som så att flytningarna blir bara fastare och fastare ju närmare ägglossningen man är och vid själva ägglossningen får man en geleliknande flytning


aha men det som är läskigt är att det var så för mig och jag käkar minipiller och ska därför inte ha någon ägglossning [sad]
enhimmelskdrog:

aha men det som är läskigt är att det var så för mig och jag käkar minipiller och ska därför inte ha någon ägglossning


Men då kan flytningarna bli hur fan som helst så då borde du nog inte vara orolig ändå. Det går ju bara att se ägglossningarna efter flytningarnas cykler om man också har en ägglossning.