Forumet - Vitas situation i Syd Afrika

Vitas situation i Syd Afrika

4180 0 44
Vad tycker ni om vad som händer den vita befolkningen i Syd Afrika? Visste ni ens något om det stora antalet mord på vita, vad man egentligen ska säga, folkmordet av vita i Syd Afrika?

Kolla på den här videon, den skapade i alla fall starka känslor hos mig;
http://vodpod.com/watch/3680394-white-genocide-in-south-africa

Ps.
Tyck vad ni vill om David Duke, kolla på videon och kommentera innehållet och håll era personliga åsikter om honom för er själva. Diskussionen ska handla om dom vitas situation i Syd Afrika inget annat.

Spana också in:

Sedan när har svarta utsatts för ett folkmord i Syd Afrika? Vilka byggde upp landet, vilka byggde upp städerna? Både svarta och vita hade det bättre innan ANC förstörde landet.

Tyck vad man vill om segregation, men det är fan så mycket bättre än ett folkmord.

Sinnessjukt att du ens stödjer att vita mördas, torteras och våldtas.
OF 5:

försöker du säga att svarta tjänade på apartheid och den sunda synen på svarta som föranledde den perioden


Nej jag säger inte att dom förtjänar att särbehandlas. Jag säger att bara det att både svarta och vita hade det bättre under den tiden, välståndet var högre. 5% arbetslöshet och nu är den uppe i 50%...

Säger du att vita förtjänar att torteras,mördas och våldtas?
OF 5:

ja med tanke på hur bra vita behandlat dem så skulle det ända fel jag kan se vara att de sjunker till vitas nivå.


Där bevisade du helt enkelt din okunskap och hur sinnessjuk som person du är.

Hundratals våldtas dagligen i syd afrika, en hög procent av dessa är barn och många är gruppvåldtäkter. Att säga att dom förtjänar det för att vita införde segregation i städer dom byggt upp är sjukt.

Nu tänker jag inte diskutera med dig mer, du förtjänar inte tiden. Du tycker att vita förtjänar våldtäkter, mord och tortyr, alltså finns det ingen mening att diskutera med dig.
variabel:

tror folk reagerar för att det är farligt nära dubbelmoral, du skulle inte reagera lika starkt om det varit en ~folkgrupp du inte kan identifiera dig med.


Måste vara härligt att stämpla mig med en åsikt och sen argumentera mot mig med den. Ingen här inne känner mig, vet mina åsikter eller vart jag står politiskt. Så intressant att bara för jag nämner ett pågående folkmord på vita så associerar folk det med nazism? För det är väl antagligen vad ni tror?

Jag är emot folkmord oavsett folk, detta folkmord är dock väldigt intressant då det tystas ned ordentligt i media. För vita kan ju inte vara offer, bara onda.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Viljans Triumf:

Mord är uselt oavsett vem som drabbas, vart på färgskalan offren befinner sig är trivialt


Javisst är mord hemskt oavsett vem det drabbas, men detta är inte frågan om något enstaka mord, detta är ett pågående folkmord.
EtnoP:

Så intressant att bara för jag nämner ett pågående folkmord på vita så associerar folk det med nazism? För det är väl antagligen vad ni tror?


det var den poängen jag försökte göra men jag var nog otydlig.

EtnoP:

Jag är emot folkmord oavsett folk, detta folkmord är dock väldigt intressant då det tystas ned ordentligt i media. För vita kan ju inte vara offer, bara onda.


indeed. men jag kan inte säga att det tystats ner då jag 1. inte känner till nåt annat än den propagandavideo du länkade och 2. inte hänger med i nyheterna alls ^^

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


stentuff:

Jag stödjer de vita frihetskämparna i Sydafrika fullt ut.


tycker de borde byta namn, lär väl inte bara vara vita som är emot grejen? [tard]