Forumet - Volontär?

Volontär?

1124 1 10
Jag vill bli volontär , jag har googlat men hittar inget . Det kan vara så enkelt som att läsa böcker på biblotek för barn . Men jag hittar inget?? Det hade varit väldigt roligt . Men jag är 14 år. Så det kanske är därför xD Men om ni vet något eller vad man kan göra kan ni väl skriva det :) för det är väldigt tilltalande och det spelar ingen roll om det blir typ utomlands , men det kanske finns en organisation för barn som vill bli volontärer ? 

CarolineG: Jag vill bli volontär , jag har googlat men hittar inget . Det kan vara så enkelt som att läsa böcker på biblotek för barn . Men jag hittar inget?? Det hade varit väldigt roligt . Men jag är 14 år. Så det kanske är därför xD Men om ni vet något eller vad man kan göra kan ni väl skriva det :) för det är väldigt tilltalande och det spelar ingen roll om det blir typ utomlands , men det kanske finns en organisation för barn som vill bli volontär? 


Secondhand och erikshjälpen

Spana också in:

Volontär det finns väldigt mycket slags volontärjobb. Antingen second hand, sen finns det även hos djurens rätt lite olika volontär jobb eller så kan man jobba med att stå ute på stan tror jag och vara delaktig i olika organisationer. Tex jobba med operation smile osv. Finns mycket beroende på vad ni söker för volontär jobb