Forumet - Volvoraggare, vad är det?

Volvoraggare, vad är det?

18246 1 33

De bor i hålor, åker volvocombi, lyssnar på Eddie Medzua och/eller techno, vikingarock och annat WT. De har Fristadjackor, keps och deras mål här i livet är att dricka så mycket smuggelsprit och knulla så många 13-åringar som möjligt.

Aspirerande volvoraggade har tröjor med texter som tex "riktiga män luktar diesel", "riktiga män kör volvo" samt "riktiga män rakar pungen med vinkelslip".

Spana också in:


Järn:
Du har konkurrens härifrån känner jag!
Volvon måste inte vara en kombi, man får gärna ha en huvtröja märkt "Sverige"  i kursiv text med vimplar samt att en utekväll består av att köra mellan macken, grillen och grannbyn fram och tillbaka x antal ggr i övrigt var listan bra komponerad. Framför allt tshirttrycken var väl återgivna.

elverpigen: Hej mrman!
Kul att du frågar! Volvoraggare är ett mytomspunnet djur som kan ses i sina naturliga miljöer i mindre orter i Sverige. Generellt pratar man om unga män, ofta 18-25 som har volvo 240/245 eller 740/745 i risigt skick med bra bas i bilen. Ses ofta på parkeringar eller i rondeller. Välkommen till Åtvidaberg på studiebesök!
Haha måste komma å kolla nån gång Glad

Volvoraggare är som Bmwraggare, Chevaraggare, Fordraggare, Dodgeraggare, Mercaraggare, även många andra bilmärken förekommer. Alla är av samma typ, bara olika bilmärken.

Power Big Meet i Västerås är sveriges största bilträff, dock så är dom flesta bilar där amerikanska. Många besökare från andra länder som tar med sig sina bilar dit, t.ex folk från Australien och Usa.

Dom finns på både små och stora ställen. 

Ronny & Ragge kör Ford eller Fårrd som dom säger. Finns många klipp på tuben, även hela avsnitt finns där.


att det inte skulle vara någon skillnad på volvo och BMW-raggare är en ren och skär lögn. BMW-raggare klär sig istället i någon form att märkeströja (dock fortfarande keps), lyssnar i regel på horribel techno och snusar i regel general istället för kronan eller kaliber. De jobbar dessutom i regel i Norge.