Forumet - Volvoraggare, vad är det?

Volvoraggare, vad är det?

18243 1 33

Spana också in:

Det som är lite taskigt, är att jag som diggar Volvo, blir beskylld för att vara volvoraggare. Men det enda som stämmer in är att:

1. Jag bor i en liten håla.

2. Jag har en 240.

Men däremot finns det många äkta volvoraggare här i trakten. Redan vid våra bilar märks stora skillnader. Min är i mycket bättre skick, och är inte trimmad och har heller inte kapat avgasrör. Livsstilen är helt annorlunda med. Det är snusande, fester, alkohol, burnande och annat. Jag däremot är absolutist och inte festar jag heller. Och jag kör laglydigt. Behandlar bilen som mitt eget barn. Ja, om jag haft något.

Tumme upp

Volvoraggare är inte lika "jobbiga" längre... Merca-raggare är värre. Bönner som har exakt likadan stil som Volvoraggare (och allt vad det innebär, klädsel, musiksmak, attityd osv) fast de kör sina jävla Diesel-300or... Rycker och låter som helvete. Fula som stryk. Helst ska de vara stukade utan fjädrar och ha olagligt xenon-kit som lyser rakt i ögonen på den som befinner sig/möter de.

De, likt Volvoraggare, håller till ute på landsbygden vid industriområden för att på natten smyga in mot staden och sladda runt.