Forumet - Volym utan tupering + glans och slitna toppar

Volym utan tupering + glans och slitna toppar

708 0 22
Okej so here's the deal.

Jag har mitt hår ruffsigt och stort (har långt hår med) men det har tagit rätt mycket skada från all färgning genom åren och ständiga tuperande, hårsprayande o.s.v

Har någon något bra tips på produkter som man kan ha i topparna så att de inte ser spretiga och slitna ut? (mitt hår trasslar sig bara i topparna och sedan vandrar det liksom uppåt)

Och har någon något tips/produkt som kan ge volym till håret utan att man måste gå loss med våld på det? Om jag inte gör något med mitt hår efter tvätt så slickar det sig runt skallen...[no-no]Jag tror jag letar efter någon form av glansgrej/balsamspraygrej som gör håret lent och glansigt.

bör kanske tillägga att jag har uppklippt hår ganska långt upp dessutom
Blivande_japan:

du borde klippa dig och göra hårinpackningar...
när jag klippte mig häromdagen sa frisören att jag borde köpa silikondroppar så antar att det är bra också..


Jag klipper mig själv och tycker det är kul = klipper lite hela tiden typ. jag toppade ganska nyss dessutom men jag tror mitt hår är liksom allmänt slitet så det skulle nog inte do the trick om jag kapade mer.. :/


Vision:

Du behöver inte toppa håret då? [crazy]


klipper mig själv, toppade förra veckan typ.

Spana också in:

Blivande_japan:

jadu... det är bra för slitet hår och finns kanske att köpa på de flesta frisörsalongerna (skulle jag tro), så mycket mer än så vet jag faktiskt inte.[party]


frisör = dyrt
jag = fattig
[n]
men det kanske finns att köpa någon budgetvariant på typ HM?

isola:

Finns väldigt bra leave in produkter för detta, ett budgetalternativ är Sunsilk


t ex inpackningar?
isola:

De reparerar ingenting och gör inte hårets struktur bättre, utan "tejpar" ihop de trasiga topparna tillfälligt.


nämen fy det gillar vi inte.

isola:

Japp, du masserar in det när håret är nytvättat och fuktigt.


något tips på sort?

är kass på hårprodukter och allmänna skönhetsgrejer, är nog mer åt hippiehållet egentligen, fast det tycker inte mitt hår om.
Pegamixel:

Föna uppochner. Funkar superbra faktiskt


Nu hade hon ju slitet hår, fön är inte det bästa att använda regelbundet då., även med värmeskyddande produkter sliter det en del på håret.

Postlapsaria:

finns det som spray?


Inte just den sorten har jag för mig, men eftersom det är volym du vill ha hade jag inte satsat på det om jag vore du - då sprayleave in tynger ner, eftersom det lägger sig som en hinna på hårets övre lager.
Pegamixel:

Föna uppochner. Funkar superbra faktiskt [y]


jag gillar inte att föna håret, då försvinner mitt självfall och det ser torrt ut. Visst det ger volym för tillfället men försvinner sedan. Tack ändå :>

isola:

Inte just den sorten har jag för mig, men eftersom det är volym du vill ha hade jag inte satsat på det om jag vore du - då sprayleave in tynger ner, eftersom det lägger sig som en hinna på hårets övre lager.


Okej då satsar jag på något man kramar in när man har fuktigt hår? Då kan man ju bara ha det i hårtopparna/längderna ochså, vill inte ha något som gör håret fett där uppe.

Ska ge mig ut på stan när jag skaffat pengar :) jag ska nog fråga mig fram i affären.