Forumet - voxra?

voxra?

1556 0 10
Har du tänkt ta preparatet i syfte att gå ner i vikt så tycker jag att vi kan sätta en liten, fin och välmenad dumstämpel i pannan på dig, ty det bästa sättet att förlora kroppsfett är att äta rätt och röra på sig tillräckligt, utan att skära ner på måltiderna och utan att träna så kroppen tar stryk av detta.

Spana också in:

Mkenzie:

om du ska gå ner i vikt så ska du göra det på det naturliga sättet.
Det är absolut inte lönt att gå ner i vikt med droger


Voxra är faktiskt ingen drog utan ett antidepressivum – tråden ligger i helt fel forum, men skall flytta den.

mistel:

är det någon som har provat voxra och har positiva erfarenheter?
hur blev det med vikten..?


Om du oroar dig för den viktuppgång som många av de vanliga SSRI-preparaten har så kan du sova lugnt: Voxra har inte den bieffekten. Däremot har Voxra viktnedgång som bieffekt – denna är dock väldigt sällsynt. Kom i håg att ta Voxra på morgonen, annars kan du får svårt att sova.

mistel:

behöver nog antidepp... =/


Inom primärvården används i princip bara Fluoxetin, Citalopram och Sertalin. Om någon av dessa ger oönskade bieffekter kan man byta till t.ex. Voxra eller Valdoxan. Man får således, officiellt, bara Voxra om SSRI givit för svåra biverkningar.
mistel:

??? =)


Pratade alltså med Hampie här. [cute]

Hampie:

Däremot har Voxra viktnedgång som bieffekt – denna är dock väldigt sällsynt.


Det var det jag reagerade på eftersom jag någonstans läste att den är "strukturellt relaterad till amfetamin" och därför ringde varningsklockorna när både vikten togs upp och tråden postades i drogdebatt.