Forumet - Vrf är det så provocerande att gå ner i vikt?!

Vrf är det så provocerande att gå ner i vikt?!

1479 0 32
Vi kan ju enas om att det finns ett smalideal. Varför är det då så provocersnde att gå ner 5 kg ibland? Speciellt om man väger tillräckligt plus några kilo till? Fattar hetsen över "cha ja e 14 är 160 o väger 40 kg o e fet hur bantar man?!?" men en myndig person som trivs smal, vrf blir folk provocerade av att man går från bmi 23 till bmi 20?!

Samtidigt berömmer man tjocka som går ner i vikt. Måste man lägga på sog 15 kg för att få gå ner ngt alls? Är det inte bättre att kväva viktuppgången i vaggan, så att säga?
Det är väl mer sättet man går ned i vikt på? Tänker jag.
Om jag säger att jag gått ned några kg genom att alltid gå av tre hållplatser tidigare så säger nog ingen någonting, men säger jag att jag gått ned genom att bara äta middag varannan dag och kräkas på onsdagar så har nog folk en massa invändningar. Men håller med om att folk är så om sig och kring sig om andras kroppar.

Spana också in:

isola:

Det är väl mer sättet man går ned i vikt på? Tänker jag. Om jag säger att jag gått ned några kg genom att alltid gå av tre hållplatser tidigare så säger nog ingen någonting, men säger jag att jag gått ned genom att bara äta middag varannan dag och kräkas på onsdagar så har nog folk en massa invändningar. Men håller med om att folk är så om sig och kring sig om andras kroppar.


Jag skiter väl i hur folk går ner i vikt, men tkr det är bättre mad smala som går ner "bra" än tjocka som berättar om sin ångest om de äter 3 godisar så de kräks. Och folk ba woooow, duktig du är som gått ner 3 kg på en månad!!!! Men hen är ju inte sundare för det?!?!

Med vänlig hälsning, upprörd
elverpigen:

Antagligen samma som aäger "va har du lagt på dig 10 kg? Det syns inte, du är jättesnygg!!!"


Det bästa är när man är fet på riktigt och folk ba: MEN NÄ DU ÄR INTE FET.

Man ba: He he he, jag är inte blind [crazy]
Och som om det vore så jävla hemskt att vara fet. Eller något att förneka. wtf.
Nintendo:

Det bästa är när man är fet på riktigt och folk ba: MEN NÄ DU ÄR INTE FET. Man ba: He he he, jag är inte blind Och som om det vore så jävla hemskt att vara fet. Eller något att förneka. wtf.


Hittade celluliter på mina REVBEN. Folk fortsätter säga att jag är sååååå fin. Har aldrig varit tjock på RIKTIGT men hört folk säga så om ordentligt överviktiga... Undrar då vad de har för syfte med kommentaren :s