Forumet - Vrf efter den andra gången?

Vrf efter den andra gången?

341 0 21
Jag hade träffat en kille som jag kunde tänkas va pojkvänsmaterial.. Men jag träffade honom när jag var i en viss period och vi hade sex redan första gången vi sågs.. Tänkte att nu e d kört, eftersom d brukar oftast inte bli mer då.. Men han hörde av sig igen och vi hade bra kontakt via sms och msn i ca en månad..

Sen träffades vi igen efter vi båda hade varit ute.. hade sex och han råkade t o m kalla mig flickvän.. Detta var för 4 dagar sen! Han har inte hört av sig sen dess.. Tänkte att jag kanske skulle höra av mig till honom, så messa o fråga hur d va bara men han har inte svarat mig :(.. WTF!..

Detta har hänt mig innan att man träffat killen o haft sex sen verkar han intresserad o man träffas igen o har sex sen bara avtar allt.. Vad fan händer? Är man inte intresserad så kontaktar man väl inte för en andra gång?.. Nu har jag kommit över den perioden och spelar mer enligt reglerna nu..

Men man undrar liksom två ggr och sen tyst, vrf??? vrf inte efter första gången??

Spana också in:

Skentrevlig:

Han hittade något bättre. Osis.


På 4 dagar? nej denna killen är inte sån.. Han frågade mig om jag haft sex med någon annan sen vi hade sex sist, så han verkar ändå bry sig..

Vi kommer bara inte riktigt överens om vissa grejor när d gäller sex.. jag tycker att han beter sig konstigt.. Plus att han har ganska stor :P medan jag är ganska trång så han brukar säga att han får ont och d tar ett tag innan han kommer in, kanske har nåt me d o göra :S..
Tickstart:

När ska jag nånsin få såna här problem? Ärligt, mina är typ;
Jävla deriveringsregler
Bilen drar 2 liter per mil
Kommer aldrig bli kysst

KLAGA INTE!


D e inte så jävla kul att ha såna problem heller ska jag säga d, fast jag ska väl inte klaga kanske :)! men du kommer också att hitta någon! så länge du är söt, gå ut o festa me dig så hittar du