Forumet - Warcraft-filmen?

Warcraft-filmen?

100 0 7
Alltså ärligt vad tror ni om wardraft-filmen som ska komma? Vad kommer den handla om och vilka kommer vilja spela i den, en film för nördar? :S

Tror ärligt talat att den kommer faila mer än sagan om ringen... Dom borde göra den helt animerad istället för en spelfilm...
Det beror helt på vilken frihet dom ger sam raimi.

Kommer blizzard hetsa om att göra en film om historierna i world of warcraft, istället för warcraft spelen så blir det garanterat en sämre film.
Warcraft 3 och the frozen throne är bara att konvertera över till film. Historien om Arthas är helt jävla otrolig och skulle dom göra film av det så blir det tokbra.

Sam raimi gjorde tidigare army of darkness och slutstriden i den var emot "odöda". Men slaget var inte så stort, och raimi själv ville ha en väldigt stor slutstrid. Jag tror han kommer pusha för att göra en story om the scourge, så han kan göra sin stora strid emot odöda.

I slutänden så handlar det mest om hur stort intresse sam raimi har utav warcraft, sen tidigare. Det avgör hur bra filmen blir. Och hur hårda restriktioner blizzard har på honom.

Spana också in: