Forumet - Webb-TV på ungdomar.se

Webb-TV på ungdomar.se

404 0 40
När jag kommer till Ungdomar.se så brukar jag främst gå in på diskussionsforumet, fotoalbum och chatten.

Vissa delar besöker jag aldrig, trots att jag haft ett flertal användarkonton sedan 2006. Webb-TV är en av de som jag har besökt väldigt lite.
Exempelvis så har nog sett ett enda avsnitt av "Respekt" och det var ett av de första.
Mig veterligen så brukar inga av de UM:are jag talat med lägga märke till den delen särskilt mycket heller.

Jag vill inte föra någon slags kritik mot något av de inslag som publiceras, jag vill bara se hur stort intresset är för att gå in på webb-tv över huvud taget hos de användare som är registrerade.

Nu vet jag inte om det förs någon statistik på hur många besöksträffar som inslagen har fått så jag har bara kommentarerna att utgå ifrån. Därför lämpar det sig med en poll.

Spana också in:

The Elin:

kollade typ på de två första avsnitten for teh lulz men det var rätt ointressant tbh. trodde inte de höll på med det längre.


Mmm, samma här. Tänkte på det när jag gick in på den bara av en slump. Jag såg ju som sagt något av de första avsnitten för evigheter sedan och kände redan då att det var en aning "meh". Finns ju inga tydliga diskussioner om vad som tas upp i avsnitten t ex så intresset hos forumiterna i allmänhet verkar vara ljummet. Bara en fundering till varför de håller på med det då liksom.

enhimmelskdrog:

nä, men ville inte titta på nån webb-tv ;<


Okei[cute]
Borgeus:

Men som sagt, det har inte kommit något nytt på år o dar, ska det läggas ner, finns det inte längre, vad ska finnas?


Mmm, precis. Att ha webb-TV när det är få som kollar tycker jag väl är okej, men att ha det som en tydlig länk när det inte längre uppdateras känns lite konstigt.
enhimmelskdrog:

youtube ftw [blush]


Filmklippssidan nr 1. Fast jag gillar videojug också!