Forumet - weed

weed

13935 1 223

Stod på stan och väntade på bussen, då kommer en kompis förbi, vi är inte precis jättenära stående men vi hälsade på varandra och började prata, hen berättar att hen ska över till en kompis och röka weed och undrar om jag vill hänga med. Tvekade men tackade nä därför att jag inte vet så mycket om sånt här, är det farligt och beroendeframkallande eller kan man bara ta det lugnt och köra?

Vad vet ni och vad har ni för erfarenheter? Tankar, idéer osv?

Senast ändrad 2 Aug 2013, 16:47 av André Vifot Haas

Det är rätt så lugnt, olika för alla sen beror det på vilken sort det är man röker. Inte beroendeframkallande i det minsta, dock kan jag förstå om man röker mycket att man blir beroende av nikotinet man blandar weedet i. 

Själv gillade jag inte riktigt det eftersom jag mest blev trött och grejer snurrade, men som sagt olika för alla, man är ju en erfarenhet iaf.

Har ungefär rökt, 10-20ggr under förra året.

Spana också in:


Untouchable: Stod på stan och väntade på bussen, då kommer en kompis förbi, vi är inte precis jättenära stående men vi hälsade på varandra och började prata, hen berättar att hen ska över till en kompis och röka weed och undrar om jag vill hänga med. Tvekade men tackade nä därför att jag inte vet så mycket om sånt här, är det farligt och beroendeframkallande eller kan man bara ta det lugnt och köra?

Vad vet ni och vad har ni för erfarenheter? Tankar, idéer osv?
Det är olagligt, skit i.

Untouchable: Vad vet ni och vad har ni för erfarenheter?
Det är absolut inget farligt och inte fysiskt beroendeframkallande på något sätt. Jag rekommenderar att du tar det väldigt lätt i början så att du inte röker för mycket och seglar iväg helt och hållet. 

Rök lite i taget tills du känner att du befinner dig på rätt ställe. Glad