Forumet - weed

weed

834 0 4
Har mått så dåligt på senaste tiden så funderar verkligen på att testa weed. Läst runt lite och sägs att man ska bli glad av det osv. Behöver verkligen något som får mig att må bra just nu. Ska man testa?

Kommentarer (4)

  1. Jag har själv provat weed och trodde aldrig att mina föräldrar skulle behöva veta, det var väl inte så stor grej liksom? Men förr eller senare kommer de få reda på de och de kommer att bli så besvikna. Jag klarade mig och blev inte beroende av weedet men min allra bästa vän blev, hon mådde dåligt innan men när hon blev beroende mådde hon ännu sämre. Vi känner knappt varandra längre på grund av det. Jag tycker inte du ska prova om du inte har någon med dig som du kan lite på och som du vet kan hjälpa dig om du fastnar, det är såklart inte bra men det är enhärlig käsnla men bara för någon timme och du kan inte röka på hela tiden eller hur? Så om du bara gör dt för att bli lycklig tycker jag inte du ska prova. Gör andra saker som inte är farliga istället. Hör av dig om du behöver prata, kram

  2. Tack så mycket för svaret! :) bara jag och en kompis som funderade på att testa det och eftersom jag mått ganska dåligt så tänkte jag "why not lixom?". Men vet inte om jag ska eller inte. :)

  3. Tycker som sagt inte att du skall göra det men kan inte säga att jag ångrar det. Men det är så såå viktigt att ha kontroll över det!

Tråden har 4 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Jag skulle personligen rekommendera att stanna borta från alla typer av droger om du mår dåligt (detta inkluderar lagliga droger), speciellt om du har benägenhet för att bli beroende. Om du mår dåligt är det lätt att det blir ett missbruk, och även om det får dig att må bra i stunden kommer det bryta ner dig i längden. 

Jag har en nära stående person som har tagit diverse droger, då främst cannabis, av olika anledningar. Hen var/är övertygad om att det var det bästa som fanns, och utvecklade snart ett beroende. Om jag ska uttrycka mig kortfattat så har detta har under de senaste åren lett till flera psykoser, stora påfrestningar för nära och ett hittills uppfuckat liv. 

Jag säger inte att detta kommer hända dig, men jag tycker du har rätt att veta vad du eventuellt ger dig in på. Se på dig själv. Har du någorlunda lätt för att bli beroende eller liknande? Håll dig i så fall borta från weed. 

Det finns många andra lösningar på psykiska problem än droger, som främst är en kortsiktig lösning. Och kom ihåg, den enklaste lösningen är sällan den bästa. 

Spana också in: