Forumet - What to do?

What to do?

93 0 2
Gillar inte att skriva om sånt här på internet, men gör ett försök som en last resort. Okej, ska försöka hålla det här kort.

Var på en utlandsresa med några kompisar från min stad, för två veckor sen. En tjej som jag knappt kände (visste vem det var) följde med. Totalt var vi 6st.

Tjejen är inte så jättesnygg, eller hon är väldigt snygg men inget "speciellt". Dock så har hon en personlighet och utstrålning som väger över detta och jag är relativt säker på att jag inte kommer att träffa en tjej som får mig att må så bra som hon gjorde under de fem dagarna.

(Kan lägga till att jag faktiskt trodde detta om en tjej innan, som jag suktade efter i ca. 1år, vi var otroligt lika och hade lätt att prata etc. men blev inget med det och tänkte på henne minst en gång om dagen under gångna året. Hon framstår nu som totalt färglös och tråkig, trots att hon nog är snyggare)

Problemet är att den här tjejen har en relation med en kille som är 24 år (hon är 21 och jag 20). Han är en typisk tjejmagnet, rockare med "just woke up"-utseende. De verkar gilla varandra väldigt mycket. Sen är väl även problemet att om hon vore singel så är nog inte chansen så stor att hon skulle tycka att jag var passande pojkvänsmaterial.

Jag bor hemma, så kan inte ta till flaskan. Har totalt tappat det på jobbet och även om mina kompisar kan göra mig glad för stunden så ser jag ingen lösning på problemen.

What to fucking do?

Obs. "gå vidare" etc. är inte ett alternativ enligt mig. Inte när alla andra framstår som så gråa och tråkiga i jämförelse.