Forumet - White trash!

White trash!

2002 0 79
Kollade på Kobra häromdagen på SvT-Play. Det handlade om White Trash. De var lite nedsättande mot folk som störde sig på White Trash. Bl.a. att "Det aldrig finns ett medmännisko-perspektiv" i användandet av termen.

Jag tycker personligen att detta är fullständigt skitsnack. Varför-varför-varför-varför måste frikin' kulturvänstern ständigt hålla på med detta skitsnack? Fattar dem inte att underklassen är som de är för att de helt enkelt inte producerar någonting bra för samhället.

Varför skulle man ens åberopa ett s.k. "Medmännisko-perspektiv" åt människor som redan slängt iväg halva sin mänsklighet?

Tyck och diskutera!

[bigcheers]
Image

Spana också in:

klagomål #1: det avsnittet gick för längesen, kommer knappt ihåg, du måste vara lite mer aktuell biatch
eloge #1: du kollar på Kobra, +10 poäng

till saken, som sagt kommer ej ihåg så mycket va de sa, men ur det lilla du skriver tolkar jag att du besitter de egenskaper din definition av white trash gör [cute]
utan underklass finns ingen överklass osv, så bara lägg ner din dumhet, om det nu går

min definition av white trash är;
har mjukisbyxor (one-piece är för rika wt som dessutom är totalt efterblivna), ja tribaltatueringar såklart

Sen är det ju svårt att uttala sej om vad som är ett bra liv osv, många skulle nog tycka att vara advokat är "finare" än att vara lastbilschaufför, men varför då egentligen. Om vi nu tar advokat som exempel bidrar ju de knappast något till samhället de heller.
Och ur evolutionär synpunkt är en tredje världen-afrikan med 13 barn en oändligt mycket mer lyckad varesle än en barnlös miljardär.

Detta till trots tycker jag att har man någonsin haft på sej ett par mjukisbyxor så är man white trash, jobbar man med något "simpelt" arbete utan personlig utveckling eller intellektuell stimulans och är nöjd med det, så är man white trash.

Här i Sverige har man ju faktiskt möjligheten att läsa på universitet och komma undan ganska billigt (än så länge iaf), och då kan man inte skylla på nåt
Melker C00l:

Fattar dem inte att underklassen är som de är för att de helt enkelt inte producerar någonting bra för samhället.


Du insinuerar alltså att alla människor som har det dåligt ställt per definition är intellektuellt missgynnade och oförmögna att bidra till samhällelig utveckling?
Det beror på hur man definerar uttrycket. Vissa använder det för att beskriva folk med låg inkomst/utbildning. Den definitionen håller jag definitivt inte med om. Man är inte white trash för att man jobbar.

White trash är dem som beter sig som skräp, dvs knarkar, skaffar barn som de inte tar hand om, allmän dekadens och smått ociviliserade. Många hollywoodkändisar är praktexempel på white trash trotts extrema inkomster.

Sen blir det intressant att se när uttrycket black trash blir lika accepterat.