Forumet - Who's more powerful ?

Who's more powerful ?

1470 0 26

Spana också in:


Tennsoldat: Alltså detta var för enkelt. Efter Dumbledore och Voldemort är det Minerva Mcgonagall som är starkast enligt J.K.
Vart då? Glad

Mcgonagall vågade ju inte gå emot Snape när han var rektor över hogwarts i dödsrelikerna. Snape har alltid varit Lojal emot dumbledore fast bara inte vi visste det till slutet av harry potter,  enligt mig den mest godhjärtade av alla, sen kommer neville. Jag tror att Snape inte ville skada Mcgonagall, skulle han vilja tror jag de hade varit ganska enkelt.  

Dumbledore har erkänt att Harry Potter är mycket bättre än han, såg du inte hans patronus i Harry Potter and the Prisoner of Azkaban? Daaaamn 

Jag kan tänka mig flera stycket bättre än Minerva Mcgonagall och Snape, men du har rätt om Lucius, tänkte bara att det var han voldemort höll längst upp av dödsätarna till och med över bellatrix lestrange. Alastor Moody, Gellert Grindelwald, jag är bered att säga att  Kingsley Sacklebolton skulle vinna över Mcgonagall. 

Nachac:
Tolkar det som en syftning till hängivenhet, inte makt.
Nu var inte frågan om makt, i så fall vinner Lucius med ganska mycket då han har mycket med kontakter inom ministeriet. 

Nu var frågan om voldemort höll Lucius högt upp eller inte. Lucius var bland annat ledare över de andra dödsätarna vid Slaget på Mysterieavdelningen.

Nachac: I sista sexan tar han ju Lucius' trollstav som ersättning för sin egen, det är inte särskilt respektfullt. Lucius är mest en rik och renblodig smilfink med en lovande son. Tror inte Voldemort högaktade honom alls.
Jag tror definitivt att Voldemort högaktade honom, annars hade han aldrig blivit utsedd till ledare över ett gäng andra dödsätare vid boken fenixordern, ett förtroende uppdrag, bellatrix lestrange var alltså under lucius ledning.

Men han misslyckades det förtroende uppdraget och senare blev skickad till azkaban. Därför tvingade voldemort Draco att döda dumbledore för att inte dödas med hans mor för att höjas i voldemorts ögon igen . 

jag har alltid tolkat det som att voldemort har haft behov att visa sin makt, ondska och ledarskap, jag tror det för att det har hänt vid ett flertal tillfällen, tillexempel ovan med Draco, det hade säkert funnits mer smarta sätt att göra det på, utan mer visa vad som händer om man trotsar honom. Han lyssnar precis inte på sina följare.

Därför tror jag han tog Lucius trollstav, för att visa att det är han som bestämmer. Voldemort är inte precis respektfull emot någon eller något förutom Nagini.

Wicked Man : Nu var inte frågan om makt, i så fall vinner Lucius med ganska mycket då han har mycket med kontakter inom ministeriet.
Menade makt som i trollmakt.
Wicked Man : Men han misslyckades det förtroende uppdraget och senare blev skickad till azkaban. Därför tvingade voldemort Draco att döda dumbledore för att inte dödas med hans mor för att höjas i voldemorts ögon igen .
Ger mig.