Forumet - will smith händelsen.

will smith händelsen.

708 1 10
tja ni har alla säkert sett klippet när will smith örfilade chris rock för att han sa något om smiths fru. Vem tycker ni gjorde rätt Chris eller Will? vart går gränsen när man skämtar om saker och ting? gjorde will rätt som gick upp på scen och gjorde sådär på chris?

Make Sweden Great Again: Jag såg direktsändningen i TV4 den där natten men jag missade vad det var Chris Rock sa om Will Smiths fru som gjorde Will upprörd och förbannad. Men självklart gjorde Will Smith bort sig därför det är ju aldrig ok att ta till våld. Dessutom i ett direktsänd TV-show som ska sprida nöje och glädje. Tumme ned
Chris jämförde Wills fru med någon kvinnlig huvudkaraktär i en film som hade liknande frisyr som henne.

Spana också in:

Alltså Will kunde istället för att använda våld, hellre säga efter Chris show något liknande som, ”Chris, jag gillar inte att du skämtar sånt om min fru, eller att det inte var något roligt skämt”. Många skulle kanske hålla med eller liknande. Så en viss del så var det Wills fel som inte kunde hålla sig lugn. Fastän det som Chris sa var nedstämd för vissa, så ingick det i hans jobb. Liksom det är typ vad de på talkshow gör, snacka skit om andra (Vilket är vad som gör att jag gillar inte dessa showen alls).

ThundWind: Alltså Will kunde istället för att använda våld, hellre säga efter Chris show något liknande som, ”Chris, jag gillar inte att du skämtar sånt om min fru, eller att det inte var något roligt skämt”. Många skulle kanske hålla med eller liknande. Så en viss del så var det Wills fel som inte kunde hålla sig lugn. Fastän det som Chris sa var nedstämd för vissa, så ingick det i hans jobb. Liksom det är typ vad de på talkshow gör, snacka skit om andra (Vilket är vad som gör att jag gillar inte dessa showen alls).
Håller med till en viss del här. de kunde ha pratat om det bakom showen liksom. det blev ändå lite för mycket när det läcktes över hela världen med slapen.