Forumet - Windows 7.

Windows 7.

610 0 15
Tjenare!
Tänkte installera Windows 7 idag, men jag vet inte för det första om jag vågar; är XP fortfarande bäst? Eller är Windows 7 det bästa?
Sedan vet ja inte hur jag ska göra för att ha Windows 7 och XP på samma dator, så att jag får välja i bootup vilket jag vill starta.

Hjälp! :D

Spana också in:

Gentlemen:

Det där vill jag gärna ha ett gäng argument på.


Det beror såklart på vad användningsområdet är. Men Xp är till exempel mer resurssnålt, hastighetsmässigt är dom väl ungefär likvärdig, möjligen är 7an säkrare.
Jag trivdes inte alls i det, jobbigt interface med massor av animationer och "användarvänlighet" är inget jag ser som en fördel. Xp är välbeprövat och idag riktigt stabilt för att vara windows. 7an lyckades jag krasha 3-4 gånger under en två dagars period. Jag säger inte att 7an är dåligt, absolut inte, men jag tycker inte att det tillför så mycket att det är värt att köpa ett nytt operativsystem för.

Du får gärna komma med argument för vad som gör 7an bättre om du anser det.
Sjuan passar mig, även om man får konfigurera den litet genom att stänga ned några tjänster och ta bort för mycket lullull. Fick aldrig XP att fungera ordentligt i 64-bitarsversionen.

I sjuan (och Vista) har du superprefetch som innebär att dina mest använda program laddas in i ramminnet efter att autostarterna går igång. För mig som bildbehandlar mycket är det kanon då tunga program öppnas på en eller två sekunder. När den kommer ut ska jag nog t.o.m. köpa den. Eller spara pengarna till en 7D...
Har använt Windows 7 sedan juli på min Asus EEE.
Gentlemen:

Äsch, jag har prövat sjuan i en kvart. Jag funderar mest om det är idé att uppgradera speldattan och vill ha någon slags idé varför.


Alltså, det är ju inte dåligt heller, men jag tycker inte det är värt besväret.
Det är för mycke grafiskt trams för mig.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


zIGGE:

Aristoteles tog bort min grundlägande kommentar som förklarade varför han hade fel.


Du skrev bara att jag var patetisk en gång till. Försök iaf vara lite trevlig om du vill tillföra något vettigt.