Forumet - WoW-abstinens

WoW-abstinens

1128 0 32
I brist på annat att göra när man inte jobbar i sommar (alla gamla kompisar är utspridda över hela Norden) så har jag fått ett enormt begär efter WoW. Den enda haken är att det troligtvis inte kommer gå att spela WoW eftersom att grafikkortsfläkten här är sönder.

Är det någon som känt samma? Har ni gett vika eller har ni haft något knep som lyckats hålla er borta?

Jag är såååå nära att fixa en ny grafikkortsfläkt just nu.

Fotnot:
Har "spelat" WoW ca 1 timme det senaste 1,5 året.

Spana också in:

Macktorsken:

Gå på krogen ensam och träffa folk.


Så illa är det inte om helgerna. Men man går väl inte ut på krogen när man har jobb morgonen därefter? Det jag menar är att här är så lite att göra om vardagarna.. det är sommar och det går inte att träna hockey om kvällarna.. det går inte att umgås med de få som bor kvar varje eller varannan kväll.

VM har räddat en del. Men resten av sommaren? I need to kill time.
Spelade, hade abstinens i sisådär 2 år, började spela igen förra sommaren och spelade ganska intensivt tills för några månader sen. Jag tröttnade helt enkelt och ny känner jag inget behov av att spela det alls. Skapade en ny gubbe på Tobbish konto bara för att se om det fanns något sug kvar, men nä, orkade/ville inte spela ändå. [y]
Ovie Vicious:

Är det någon som känt samma? Har ni gett vika eller har ni haft något knep som lyckats hålla er borta?


Personligen ser jag inget fel med att spela, så länge de sker under kontrollerade former. Får det för stort utrymme är det ju dumt. Men som du säger, om du vill döda tid genom att kuta runt och göra vad du nu tänkt göra så tycker jag det kan vara bra.

Jag har en liten svacka i min motivation nu. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra innan Cataclysm (forskar bara fram glyphs och spelar en hc för frost-emblem... det tar inte mer än max 30 min med väntetid till instans)... för då blir det ju garanterat en ny char att spela upp i en till stor del ny värld! (ny dator kommer jag att ha med så det blir verkligen en ny värld med fulla inställningar och inte bara lägsta skitinställningarna jag har på min bärbara nu)

Men ja, för min del skulle jag aldrig joina en seriös guild i alla fall. För även om det säkert är roligt så vill jag inte låsa upp bestämda tider för att spela, utan spela när det finns tid och jag är på humör. Inte piska mig att spela när jag kanske inte alls vill. Och ännu värre, kanske acceptera att jag göra det ändå och dissa en massa annat... nej, där vill jag inte hamna.

Men det låter ju inte som det är så du tänkt riktigt? :D Och oj, 1 timme på 1,5 år... då har det hunnit hända en del så det kan nog vara lite värt att spela lite iaf! :) Om inte fläkten du behöver kostar apa så tycker jag du ska testa en månad och se hur det känns iaf!
Galvmeister:

Speciellt då vänner och guild har splittrats.


Hehe, grejen är den att många av mina gamla vänner fortfarande spelar och guilden finns kvar. Den var väldigt seriös de 2 åren jag spelade där. Vi dödade två bossar i Uldaur som World first innan andra gick om oss. Jag är lite rädd att fastna i det där igen om jag skulle börja prova. Jag tycker egentligen inte det är så kul att bara lalla runt i landskapen.

Tobbish:

Cataclysm


När kommer Cataclysm, jag har noll koll nuförtiden. Jag kommer nog börja spela då iaf. Det kanske är lika bra att vänta tills dess? Vilken server spelar du på?

Tobbish:

Men det låter ju inte som det är så du tänkt riktigt?


Som jag skrev till Galvmeister. Det är det jag tycker är kul egentligen. Det är inte kul att lalla runt i en random guild. Det blir liksom inte samma sociala grej som när man lär känna folk i raider osv. Men jag vet inte om jag kan hålla mig borta om jag börjar igen :P
Ovie Vicious:

Den enda haken är att det troligtvis inte kommer gå att spela WoW eftersom att grafikkortsfläkten här är sönder.


Hmm. har netbooks grafikkort? [blush]
För jag kan spela WoW felfritt, på låg grafik etc, med min :P
Fast du har väl högre krav än så ;D

Ovie Vicious:

Är det någon som känt samma? Har ni gett vika eller har ni haft något knep som lyckats hålla er borta?


Min gametime gick ut häromdagen o har inte spelat på ca 1mån :)
Man är ju sugen ibland men nu när man ska jobba i 6veckor är det knappast lönt att köpa mer tid ;D