Forumet - WoW - Bästa OP Ganking klassen?

WoW - Bästa OP Ganking klassen?

1324 0 17
Har inte spelat WoW på över 6 månader nu, dvs har inte provat expansionen än. Jag funderar på att börja spela igen...varför vet jag inte....vet bara att jag kommer ångra mig om jag börjar, men men.

Hur som helst, det jag tycker om att göra mest i WoW det är att helt enkelt ganka folk, och jag undrar vilken klass i WotLK som är bäst för att göra det?

Sist jag spelade så var Ferals klart den bästa ganking klassen, med både stealth och den där skillen så man ser folk på mini-mappen, vilket gör att man nästan alltid hittar folk innan dom hittar dig.

Men som sagt har jag inte spelat på länge så jag vet inte vad som ändrats.

Hur är det att spela feral nu förtiden?

Spana också in:

Appuru:

F.ö är spelet äckligt obalanserat just nu.


Sant. De flesta kan mosa allt motstånd om man får överasskningmomentet på sin sida, några få sekunder gör stor skillnad.
Jag tycker egentligen att Blizz skulle nerfa allt.. så det inte är bara dps som gäller, utan att man måste vara bra på att spela också.

Jag är inte 80 än, men det känns redan som att PvP har försämrats mer och mer iom expansionerna, det var bäst på 60-tiden.
poWss:

Som du märker svarar alla olika. Så egentligen äre väll spelarn det beror på. Men jag skulle tro att paladin är ganska op i ganking.
Och warriors har blivigt sjukt bra nu efter de senaste patcherna, så kan man spela det har nog inte många en changs


Är du seriös? Varje klass har i.o.m wrath fått 1-button-kill-global. Hela pvp är en 2shotppl-gibbfest. Skill är orelevant just nu känns det som.

Retripaladins och arcanemages som körde 1400 rating förra säsongen kör på 2k rating nu. Bara för att nämna 2 exempel.