Forumet - WoW hjälp..någon????

WoW hjälp..någon????

181 0 14
Nä nu fan räcker det. Mitt WoW account har varit stängt i EN MÅNAD för att nån brasiliask snubbe hackat sig in på det och sålt guld och gear för pengar. Detta trodde dom då var jag , och efter att jag klagat i flera omgångar undersökte dom detta och kom fram till att jag då var oskyldig. tack tack..frid och fröjd

trodde jag...

Fick kontot tillbaka, dock var min ena char borta och min pojkväns 80a hade allt gear å pengar borta, nåväl det fick vi tillbaka(nästan allt). Utom min char!

Så vi klagade till blizzard igen, och då skrev gamemastern till mig idag i spelet att jag har loggat in på någon annans account och tagit guld och items. WTF DET HAR JAG INTE GJORT. men nej gamemastern hade bekräftat att det hade skett från min dator.


SÅ NU E KONTOT BANNAT IGEN (visserligen bara 24h) men endå, IGEN för en orsak jag inte har en aning om vad dom babblar om?! VAD ÄR DETTA?!?!?!


HJÄÄÄÄÄLP MIG NÅGON WOW NÖRD?!:P

Spana också in:

Pointen i det hela är att varken han eller jag har tagit items eller gold från någon annans account. Vilket vi nu blir beskyllda o.O

Vi "delade" konto mest frö att jag provspelade lite nångång, sedan tröttnade han på att spela så jag "tog över". Så egentligen är det bara jag som använt accountet på sistone.