Forumet - Wow med bärbar dator

Wow med bärbar dator

208 0 27
Har en 1 månad gammal Packard bell MH36 dator med 2 gb ram, Intel (R) Celeron (R) CPU 900 @ 2.20 GHz 2.19 GHz med windows vista basic. kan ju säga att mer hälften av hårddisken är full, så det kanske snabbar upp den, provade att köra WoW på den för ett tag sen, laggfritt iaf i the barrens o sånt, mer har jag inte provat för mitt riktiga acc är fruset just nu då jag inte spelat på ett tag, men CPUn är på 90% ungefär och fläkten går fort, så vill inte riskera att bränna skiten, är det ens något som man kan spela wow på? xp kan man väl knappt installera på bärbara då den haft vista från början, eller är det bara en myt?
undrar också om man kan t.ex sätta i mer ram, alltså så nåt företag gör det utan att garantin skiter sig?

Spana också in:

Roslagsvatten AB:

har för mig att det inte går/är extremt plågsamt jobbigt att göra på en bärbar... skaffa stationer istället; två skruvar av och dra ut två remsor o sätt dit två nya o du är klar [y]


jag har gjort det innan på min förra dator, men jag orkar inte ha en stationär äcklig burk.Tyrael:

lltså.. den kan inte brännas så den förstörs om du inte har den på fel underlag, sålänge du har den på ett bord utan duk så kan du spela wow utmärkt, ja.


förklara då hur pappas dator kunde lukta bränt osv efter att den stått med cpun i 90 hela tiden, jag tänker inte riskera min dator för det. kvittar väl vad den står på
lemuu:

förklara då hur pappas dator kunde lukta bränt osv efter att den stått med cpun i 90 hela tiden, jag tänker inte riskera min dator för det. kvittar väl vad den står på


Nej det kvittar inte. Och en laptop som står på rätt underlag skall verkligen inte gå sönder bara för att man tar all CPU som den har, då är laptopen skit.
Tyrael:

Och en laptop som står på rätt underlag skall verkligen inte gå sönder bara för att man tar all CPU som den har, då är laptopen skit.


o fan, brukar ha den i knät, kanske inte ska ha det då? [crazy] verkar inte som stationära funkar likadant där hör jag..

zIGGE:

Lita på vad Tyrael säger, det är sant.


[surprised] okej
lemuu:

nåt bra program som visar och när ska man börja akta sig? antar att det är bättre att den står på ett bord då med isf än mitt knä


Japp, det är bättre på ett bord. Hmm, ofta har tillverkaren nåt eget program för att övervaka temperaturer, jag kör inte windows så jag vet inte vad ni använder.

Jag brukar ha som regel att hålla processorn på under 65 grader.