Forumet - WT Hatar SD VARFÖR O Ska Invandrare Bli utvisade?

WT Hatar SD VARFÖR O Ska Invandrare Bli utvisade?

711 0 17
Bara whitetrash hatar SD. Alla som hatar SD är whitetrash blattekramare som fan borde utvisas tillsammans med deras kulturberikarvänner ut från svea rike, men bara om de missköter sig.
De WT svenskar och kulturberikare som sköter sig bör under högt ställda villkor få stanna kvar i landet men om de begår ett endaste brott så ska dom bli hemskickade och samma sak ska gälla för kulturberikare som har ett svenskt medborgarskap. Får de ett medborgarskap i det här landet men missköter sig så ska de inte vara kvar i landet på våra skattepengar utan då ska man kunna utvisa dom tillbaka dit dom först kom ifrån. Vid utvisning ska alla deras egendomar och tillgångar gå till staten, tillbaka med pengarna till de riktiga ägarna: oss skattebetalare. Men, om kulturberikaren sköter sig och inte bryter mot lagen så bör personen få stanna kvar så länge denne sköter sig och respekterar svenskarna. Ord som "Jävla svenne" uttalade av en kulturberikare bör enligt min sunda åsikt leda till omedelbar utvisning ifrån Sverige. Vi har tagit in några miljoner kulturberikare nu och nu får det fan i mig vara nog vi behöver inte fler. Jag är generellt rätt så positiv till invandring men nu anser jag att det får vara nog med import av kulturberikare för ett bra tag framöver. Rasister, nazister och WT svennskar är lika avskyvärda som de kulturberikare som missköter sig och missbrukar våran gästfrihet. Någon som inte håller med?

Spana också in:

dazed_and_confused:

Om det är nåt som är WT så är det ju SD, din jävla kretin.


Väldigt vanligt av anti-SD:are att attackera och grundlöst anklaga SD för att vara ett WT-parti men det vet vi ju inte stämmer. S och V är väl WT-partier om något parti. Visst finns det en och annan byfåne i partiet men att stämpla hela SD som WT tyder på att du själv är ett rött WT.
vild jävel:

Väldigt vanligt av anti-SD:are att attackera och grundlöst anklaga SD för att vara ett WT-parti men det vet vi ju inte stämmer.


De flesta SD:are är EPA-människor, punkt slut.

vild jävel:

S och V är väl WT-partier om något parti.


S är inget WT-parti nej dom är fan ingenting, profillösa, V är ett parti för arbetare och kanske främst medelklass med dåligt samvete.
vild jävel:

men det vet vi ju inte stämmer.


Vi? Ursäkta?

vild jävel:

S och V är väl WT-partier om något parti.


Bra mycket bättre än Sverigedemokraterna i alla fall.

Herregud vad är är världen påväg. Förstår mig inte på dig, så orkar egentligen inte kommentera. Men vafan spelar det för roll vilket land man kommer ifrån. Alla är människor, alla har samma värde.

Förstår inte förstår inte förstår inte.
Vi har för länge sedan passerat gränsen för rimlig invandring för ett litet land som Sverige. Etablissemanget skulle gärna vilja begå kollektivt självmord genom att proppa landet fullt av låglönearbetare och bidragstagare från tredje världen pga sin egoism och girighet.
På vilket tjänar den här massinvasionen svenska folket? Är det positivt att tusentals svenskar flyr från de allt mer invandrartäta svenska städer som man förr trivdes i?