Forumet - xanor och alkohol

xanor och alkohol

3245 0 21

Spana också in:

framtidstron är död:

Vid sådana låga doser är risken för andningsdepression mycket låg. Det betyder inte att den inte existerar, för det vågar jag inte säga.
Sluta blanda benzo och alkohol.


jag vill ju sova. men inget händer, har ju tyvärr inga mer xanor för tillfället. so i guess im screwed?...
trasig:

Men d står "sväljes hela" vad händer om jag malar ner dem då? :D


men asså, det är ju för att de är tänkta att användas som medicin mot något, så de är inkapslade i något som löses upp långsamt typ så man får en liten effekt under en lång tid, istället för att få ett "rus" som man får om det inte är depot, men krossar du dom försvinner depotet(?)[crazy][blush]
trasig:

Jag somnade till slut iaf. Ikv ska jag dock krossa dem :D


Får du Xanor mot insomni? Om du behöver något för att sova på kanske du skall be din läkare om benso som har hypnotisk effekt eller kombinera det med Propavan (det kan du får hur mycket som helst av av vem som helst då det inte är narkotiskt). Jag sover nästan bra på 50mg propavan och 10mg nitrazepam.
Geigerzähler:

[blush]


Dels är det inte schysst mot läkaren som i förtroende skriver ut narkotisk medicin och förväntar sig att patienten använder den med respekt. Dels är det inte bra för en själv då det ökar risken för beroende, gör att tillvänjningen går fortare, och konkret att det finns en risk att medicinen slutar funka för det den är till för. Får din läkare reda på det så kan det dessutom bli så att man inte får mer.

Blandar man vissa benso med sprit kan hemska saker hända. Stilnoct och alkohol kan ge psykoser och jag vet en som berättat att han vaknade naken i ett garage efter den kombon, en annan hade en väldigt givande konversation med en parkeringsautomat. Fluscand och alkohol gör en agressiv och har bidragit till extrema restriktioner på preparatet.
Hampie:

Stilnoct och alkohol kan ge psykoser och jag vet en som berättat att han vaknade naken i ett garage efter den kombon


jag skulle gärna säga att jag har fina minnen av zolpidem och alkohol nu, fast med tanke på att det varje gång lett till fullständiga minnesluckor så kan jag inte med någon trovärdighet göra det. dock är det bättre än de gånger jag tagit det som ordinerat, minnesförlust är i sammanhanget en rätt tacksam bieffekt.
Hampie:

Får du Xanor mot insomni?


Hampie:

kombinera det med Propavan (det kan du får hur mycket som helst av av vem som helst då det inte är narkotiskt)


Japp mot insomi. Jag har testat det mesta, där med propavan, den gör mig bara dåsig och jag somnar inte på dem. Jag somnar lixom inte på 35 mg xanor med en hel flaska vin så, jag tror inte direkt detta skulle hjälpa.Hampie:

Dels är det inte schysst mot läkaren som i förtroende skriver ut narkotisk medicin och förväntar sig att patienten använder den med respekt.


Dels är den inte schysst mot patienten att skriva ut tunga benzodiazepiner när det tydligt står i journalerna jag flera ggr har överdoserat dem i samband med alkohol och drabbats av andningsdepression.


Hampie:

Blandar man vissa benso med sprit kan hemska saker hända.


Yes i know, fast det är också ganska individuellt.Leijonsparf:

jag skulle gärna säga att jag har fina minnen av zolpidem och alkohol nu, fast med tanke på att det varje gång lett till fullständiga minnesluckor så kan jag inte med någon trovärdighet göra det


yes testat det, zolpidem, imovane och alkohol, med några kartor antihistamin. Jag minns inget.
trasig:

Japp mot insomi. Jag har testat det mesta, där med propavan, den gör mig bara dåsig och jag somnar inte på dem. Jag somnar lixom inte på 35 mg xanor med en hel flaska vin så, jag tror inte direkt detta skulle hjälpa.


Man brukar kombinera propavan med benso, och hoppas på att de tillsammans kan få en att somna.

trasig:

Dels är den inte schysst mot patienten att skriva ut tunga benzodiazepiner när det tydligt står i journalerna jag flera ggr har överdoserat dem i samband med alkohol och drabbats av andningsdepression.


Well, om du inte sover så har de faktiskt inte så många alternativ. Sömn är otroligt viktig och brist på sömn förvärrar psykisk hälsa och ger ökad ångest. Anledningen till att man får sömnpiller är för att sömnen är så viktig. De enda alternativ som finns till medelstarka (xanor är inte riktigt sååå tungt :P) benso är neuroleptika och jag läste i den andra tråden att du inte tyckte om theralen – och nocinan lär du nog i så fall inte heller uppskatta.

trasig:

Yes i know, fast det är också ganska individuellt.


Jorå, vissa behöver inte ens sprit för att hallucinera på stilnoct. Personligen så får jag ingen effekt ö.h.t. av vare sig stilnoct eller imovane. Nitrazepam känner jag i alla fall av.