Forumet - Xavier! Sanningen

Xavier! Sanningen

149 0 14
Hejsan! Ni har nog undrat vad vi mäniskor är och varför vi är där vi är. Det är ingen slump utan en levande ensam varelses tankar.

Det är så att in i tidernas begynelser då Dinosaurierna vandrade på denna gjord. Fanns det stora varelser som var störst i näringskedjan som inte hade någon sympati för andra levande varelser. Domedagen kom pga allt lidande av klassar i näringskedjan. Klassarna var uppdelade i lätta klassar som-

Dom mest uppätna.
Dom som överlevde.
Dom som åt.
Och dom som åt allt dom såg och överlevde.

Men en av dom i klassen "Mest uppätna" fanns en varelse som överlevde denna domedag. Han utvecklade sina tankar snabbt och hade inget att förlora utan att äta upp alla kadaver som fanns runt omkring honom. Han tänkte djupt in i framtiden han gav sin överlevande ras ett namn, även fast det bara var han kvar i siokratin(universum med andra ord). Han gav sin ras namnet Groda och kallade sig själv Xavier. Hans tankar blev djupa och det var så vi "mäniskor" kom till. Vi är en grodas tankar och inga har tänkt på det förutom jag.

Jag fick fram svaret genom en djup forskning som tog mig flera år att komma fram till. Vi är bara en grodas tanke. Så svaret på meningen med livet är groda. Det här är sanningen jag medelar er inget trams som fjollan Gud. Gud är bara ett påhit.

För frågor skriv ett PM!

ÄNDRAT 2009-01-31 21:26

Spana också in: