Forumet - Xavier! Sanningen (lås inte denna tråd detta är sant)

Xavier! Sanningen (lås inte denna tråd detta är sant)

185 0 12
Hejsan! Ni har nog undrat vad vi mäniskor är och varför vi är där vi är. Det är ingen slump utan en levande ensam varelses tankar.

Det är så att in i tidernas begynelser då Dinosaurierna vandrade på denna gjord. Fanns det stora varelser som var störst i näringskedjan som inte hade någon sympati för andra levande varelser. Domedagen kom pga allt lidande av klassar i näringskedjan. Klassarna var uppdelade i lätta klassar som-

Dom mest uppätna.
Dom som överlevde.
Dom som åt.
Och dom som åt allt dom såg och överlevde.

Men en av dom i klassen "Mest uppätna" fanns en varelse som överlevde denna domedag. Han utvecklade sina tankar snabbt och hade inget att förlora utan att äta upp alla kadaver som fanns runt omkring honom. Han tänkte djupt in i framtiden han gav sin överlevande ras ett namn, även fast det bara var han kvar i siokratin(universum med andra ord). Han gav sin ras namnet Groda och kallade sig själv Xavier. Hans tankar blev djupa och det var så vi "mäniskor" kom till. Vi är en grodas tankar och inga har tänkt på det förutom jag.

Jag fick fram svaret genom en djup forskning som tog mig flera år att komma fram till. Vi är bara en grodas tanke. Så svaret på meningen med livet är groda. Det här är sanningen jag medelar er inget trams som fjollan Gud. Gud är bara ett påhit.

För frågor skriv ett PM!
Låter ytterst troligt faktiskt. Jag bör tända mig en fet jävel och ta en riktig tänkare kring detta. Har vår solgud, den store, helige samt blåkukade Ra, något med denna grodvarelse till tänkande livsskapare att göra? Med tanke på att vår existens är en del av grodans tankar borde ju även vår solbringare, Ra, vara det. Varför har han då en blå kuk? Det är något att fundera över. Denna Xavier måste vara en riktig jävel på att färglägga, pastöriserad i skallen utav självaste fan.

Kronologiska sammanställningar av livets radialt strukturerade, petrologiska knullobjekt i dess mest Raelistiska horform. Katalanska jävla vinavlade, pastöriserade drycker i våra siokratiska oralöppningars hydropneumatiska känselspröt. Varför tänker en groda ut detta? Jag menar, varför tänker kreaturet på en värld där jag skriver exakt dessa ord? Vilka droger finns i hans värld, och hur många utav dem går han på just nu? Det är en bra fråga vi bör diskutera vidare i denna tråd.
kruxz:

g menar, varför tänker kreaturet på en värld där jag skriver exakt dessa ord? Vilka droger finns i hans värld, och hur många utav dem går han på just nu? Det är en bra fråga vi bör diskutera vidare i denna tråd.


Det har jag ingen anning om! Men kan ju bero på att han har känslor och har varit med om ett och annat jobbigt. Drogerna är däremot en fråga jag kan svara på. Han vill väll att mänsikan ska kunna roa sig och ha något att vända sig till om saker blir jobbigt. Drogerna som finns i hans värld lär ju vara diverse plantor och kadaver av gammla dinosaurier. Men fråga på om ni vill veta mera

fishie:

Hur kom du fram till detta genom forskningar? >.<


En speciell forskning. Det krävs års erfarenhet av tidigare liv. Man måste också kunna läsa av fosiler. Hur dom var tidigare dagar,vilka tecken dom visar. Prova själv att göra en efterforskning. Dessutom tyckte jag att det var trams att låsa föra tråden jag gjorde. Om någon skriver någe om kristendomen stänger ni ner det då? Nej det gör ni inte. så låt den här tråden leva.

Spana också in: