Forumet - XBOX Live-tråden - Jump in

XBOX Live-tråden - Jump in

328 0 24

Spana också in:

Mr GalnaEkorren:

om jag köper live och laddar ned banorna, funkar dom offline sen?


Nu har jag inte det spelet och vet därför inte säkert men det ska de göra. Om det nu inte står att det är särskilda multiplayerbanor för onlinespel?

Eller du kanske mer undrade om det material man laddar hem fungerar även när man inte är online? Ja det gör det så länge det är gjort för att spelas offline, det sparas på hårddisken, minneskort eller vad du nu har.
Mr GalnaEkorren:

värkade inte som det stod något, ska prova till nästa gång jag sätter mej och spelar, och se om det går att ladda ned om jag loggar in på live. måste dock fixa en nätkabel^^


Ja kopplar du upp dig och går in på marketplace så kommer du nog få mer information om materialet innan du laddar ner det så du behöver inte chansa. Det kommer stå om det är är till för onlinespel eller om det är mer banor eller någon kampanj man kan spela offline.
Nån här som råkat ut för april-skämt på XBOX Live idag? Det gjorde jag när jag spelade BFBC2 (hardcore rush, Arica Harbor). Står i högst upp i en byggnad när en ur min grupp, som också är svensk, ropar "De kommer opp en tedig!" Står han där med en RPG o skjuter mig, sen skriker han "April-april motherfucker!!"
Det var inte ens kul :(