Forumet - Xbox360 Reparation

Xbox360 Reparation

3633 0 56
Jag har precis skickat in reparations begäran på min Xbox360 Elit. Och jag undrar vad de gör med konsolen, reparerar de konsolen eller byter de ut den helt?

En av mina vänner sa att eftersom de inte tillverkar Elit modellen längre så får jag en xbox 360 slim, vilket jag verkligen tycker låter osannolikt med tanke på att en ny elit kanske är värd 900:- och en ny slim kostar 2200:- för tillfället [confused]
Det är svårt att veta. Ibland reparerar de dem och ibland skickar de en ny. Och då det inte tillverkas den äldre varianten längre så kan det säkert bli så att du får en slim. Men det har jag dock inte hört något som fått så här långt. Sen kanske det är så att de fortfarande har tillgång till Elit-varianten på något lager så du får en ny sån istället.

Men jag skulle tro att de reparerar den, det gör de oftast så hoppas inte på någon slim. Då blir du bara besviken. Det troligaste är att du får tillbaks den du skickar.
S3ON:

De reparerar den nog.. [smile]


Okej, hur lång tid kan det ta att reparera den?

Det problemet jag hade var att när jag stänga av konsolen så tog det ca 3-4 min innan den slutade köra.

Bilden fryser [prövade med annan konsol, fungerade bra]
Den avger ett "skrovlande ljud" i början, inte som den brukar, utan det låter som att fläkten skulle vara trasig, men ljudet går över efter ett antal minuter.

vad kan detta bero på?

Spana också in:

El Guaje:

Men jag skulle tro att de reparerar den, det gör de oftast så hoppas inte på någon slim. Då blir du bara besviken. Det troligaste är att du får tillbaks den du skickar.


nej nej jag hoppas inte på något, jag tycker att det låter konstigt att man skulle få en konsol som för tillfället är dubbelt så dyr att köpa ny. Jag vill bara få en väl fungernade konsol som man kan spela på. Skulle dock vara schysst att få en slim [rolleyes]
Fick reda på idag att post snubben hade kommit och skulle ha tagit boxen, fast jag var i plugget då, tydligen ska jag paketera den, men jag har varken någon låda som är bra till boxen och har inte original paketet kvar? vad ska jag göra? Ska de inte ge mig en låda också.

fick en lapp med streckkod på, så antar att lådan borde ha någon slag slags plastficka?

Vad gör jag om jag inte kan paketera den? [chocked]

svara snabbt :)
The One And Only:

Vad gör jag om jag inte kan paketera den?


Vad var det för företag som skulle hämta den? Det var väl inte vanliga posten? Om det är någon budfirma kan du troligtvis ringa dem och be dem stå för lådan. Kanske kan kosta några kronor.

Någon plastficka behöver du inte, räcker med att tejpa på pappret med streckkoden på lådan. Tejpa över det ordentligt bara.
The One And Only:

Udf eller något sådant, jag är inte säker, jag ringde deras support och då sa de att man kunde besöka deras hemsida på Udf.com?


UPS? Det var de som hämtade min i alla fall. Jag hade i och för sig låda själv men därifrån kan du beställa låda. Jag ringde dem och bestämde vilken tid och så de skulle komma och hämta paketet och då går det väl troligtvis över telefon tala om för dem också vad man behöver för typ av låda.

Men allt kanske går att ordna på deras hemsida: http://www.ups.com
The One And Only:

jag var just i Support med en kvinna som sa att man är tvungen att sticka till deras fysiska butik i bromma eftersom det är närmast till Åkersberga.

Måste man vara medlem på UPS för att beställa kartong?


Okej det lät ju lite jobbigt. Har tyvärr ingen erfarenhet utav det där. Nej jag tror inte du måste vara medlem, annars är det ju bara registrera sig på sidan, kostar inget och det går på bara någon minut.

Vet tyvärr inte riktigt vart du kan hitta kartonger. Det går ju bra med vad som helst bara den går i och man kan packa i lite plast och så runt den. Har du ingen typ av kontorsbutik eller så i närheten? De kan ju ha en del lådor. Eller kanske någon bokhandel? Har du tur kanske de har lådor som ändå ska slängas.
Fick Open Tray-error på mitt en gång. Skickade in den på reparation och fick en ny istället.

The One And Only:

Måste man vara medlem på UPS för att beställa kartong?
Och var kan man hitta kartonger om man inte vill till bromma?


Mig kom dom hem till och hämtade konsolen, man kan välja upphämtning.
Fick även skriva ut en lapp att tejpa på kartongen.
Ja jag har fått iväg den, hämtade en kartong på onoff och packade boxen med en massa tidningar och tillslut med lite bubbelplast.

Ser nu på reparations statusen att den är i Frankfurt men de har inte påbörjat reparationen. Så jag antar att den är hemma om högst 1.5 vecka? fan vad jag saknar att sitta och spela New Vegas på kvällen med en kopp kaffe och en onico + :P