Forumet - xp eller vista?

xp eller vista?

260 0 20
Vad tycker nu är bäst,xp eller vista?[smile]
Innan hade jag xp på en annan dator med det är rätt stelt och raka linjer[sad].Men jag spelar mycker och xp är bättre på den saken...

Själv har jag problem med vista. Spelen laggar mer,hela datorn är sämre med vista förutom det är finare former[rolleyes]

Vad tycker ni?[y]
Vista har visat upp 50% spelhastighet. Vad har ni för argument FÖR Vista? Jag tycker psääriöst att du skall prova Windows 7-betan. Tyvärr så verkar det vara det enda bra operativsystemet för att spela spel på just nu.. och det är inte ens bra.. XP är sju år gammalt, Vista är ett stort skämt med massa buggar urusel design (gällande arch, säkerhet osv).

Ubuntu är bra har jag hört -- men det beror på om ditt spel fungerar eller inte.

Spana också in:

Så antagligen blir det så att jag instalerar xp på datorn[wink]
Tror ni att det kommer gå att spela bättre med windows 7 betan?[confused]

Spelar väldigt mycket cs[crazy] och te.x idag hade jag en ping på 300,helt strange[no-no]...Hade dessutom inga andra program igång.
Har en packar bell dator som kostade mig 10k och den funkar inte bra att spela på[n]
lo2eye:

Spelar väldigt mycket cs[crazy] och te.x idag hade jag en ping på 300,helt strange[no-no]


Spelar du gamla spel så är nog XP bättre. Har en del vänner med Vista, och vi har fått sparka hårt på datorerna för att få någotsånär bakåtkompabilitet. Diablo 2, Starcraft, Age of Empires 2, Homeworld 2, Dungeon Siege och Doom95 är några av spelen som krånglat.
lo2eye:

Vad tycker ni?[y]


tobias:

Har du bra hårdvara i datorn så självklart vista, men om det e så som du säger att spel laggar och så bör du nog hålla dig till xp då du förmodligen inte har så bra hårdvara.


Datapata:

Om du ska använda Windows så föreslår jag XP då Windows 7 är som du skriver en beta vilket inte är speciellt smart att köra på en desktopmaskin.