Forumet - Yngre kille...

Yngre kille...

1119 1 13

Alltså jag vet inte vad jag ska göra. Det är en kille som verkligen ser jätte bra ut & han har visat intresse för mig men.... han är 2 år yngre och jag går i 9an och han i 7an. Innan trodde jag att jag kunde ignorera det men när han la upp en video på facebook när han dansade så blev jag nästan kär. Är detta okej? Enligt några av mina vänner är det bara ''ålder är bara en siffra''. medans några vet inte ens vad dem ska säga.

Kommentarer (2)

  1. "ålder är bara en siffra"!?!?

    så sa mikko albornoz också..

Tråden har 13 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Min kille är två år yngre. Han är en barnrumpa ibland men å andra sidan köper han bra öl hem, så jag rekommenderar att åtminstone prova.

Typ alla tjejer säger "han måste vara äldre och längre än mig" men jag tror mest de säger så bara för det är en norm? Jag är ganska kort och ung och har haft många äldre och längre tjejer (största skillnaden jag 17 hon 27) och de gillade mig men tror inte de vill visa upp mig för sina vänner? Rätt fjantigt,men iallafall åldern spelar inte så stor roll. Om du gillar honom så go for it?

Spana också in:

Alltså tjejer utvecklas fortare å generellt är killar mer omogna men om han är mogen för sin ålder så kör

asså om du gillar denna killen så ska du satsa på han. Vem bryr sig om hur gammal man är, det är själva personligheten som räknas och det är inget pinsamt med att vara ihop med någon som är yngre, jag slår vad om att dina kompisar bara tycker det är gulligt och håller med dig så inget att skämmas för ;) 

Låt inte detta vara ett hinder. Bra för jämställdhet också.