Forumet - You're such a CREEP

You're such a CREEP

300 0 15

Spana också in:

Harpyja:

Jag föreställer mig alltid en scen i huvudet där min pojkvän vart otrogen och jag får en chans att slåss, när den där låten dyker upp.


Nu tänker jag den lite riktad mot mig med min senaste pojkvän då jag under den 1½ månaden det tog innan jag tog modet till mig och dumpade han strulade med 2 personer, dock vet han bara om den ena, speciellt de där "A friendly kiss includes no tongue " då det började med att jag av ren vana råkade pussa tillbaks och vi skojade om att det var en kompispuss, sen blev det där kompispussandet till hångel..

Annars så tänkte jag den förr mot ett annat ex som dumpade mig och sa att han inte pallade med ett förhållande och att han bara behövde vara själv ett tag, men helt plötsligt så fick jag veta att han blivit tsm med någon..

z i n:

Jag gillar Lambretta.


Jag gillar iallafall Creep och Bimbo [cute]
Jeay_L:

Det vill du inte! Vara otrogen är inge bra, ångrar det dock inte ångrar bara att jag gjorde det mot en sån fin kille som jag hade, även om jag inte hade några känslor för han..


Jojo, nej jag skulle aldrig vara otrogen (eller ja, då återkommer vi till den där tråden där alla kan vara otrogna) men jag känner bara att alla nämner alltid sina ex. Typ "Ja men det var mitt ex som gjorde mig såhär!" eller "Mitt ex var lite-...humpa humpa. Han jag har nu är så mesig" eller kanske "itt ex förföljer mig".
Harpyja:

nej jag skulle aldrig vara otrogen (eller ja, då återkommer vi till den där tråden där alla kan vara otrogna)


Vet inte riktigt hur mkt otrohet hångel är egentligen, sex är lite grövre men att jag sen gjorde det helt nykter, flera ggr med två olika personer (en kompis/strul, den andra Ex:et som jag berättade om först så var det ju inte precis en Ooops sak)

Har alltid sagt att jag inte skulle kunna vara otrogen, fast i slutändan så kunde jag ju det, men som sagt, ångrar det inte eftersom jag lärde mig något, att t.ex. inte kasta sig in i ett förhållande då jag inte var säker på om jag egentligen ville ha killen..