Forumet - Youtube kanal

Youtube kanal

1685 0 12

Spana också in:

Är väl det vanliga, att vara sig själv, vara närvarande med tittarna, göra sådant du själv gillar istället för att göra sådant som du tror andra gillar. Liksom spela spel som du själv tycker är kul osv... Inte ha för långa intros. Klippa bra så att det inte blir tradigt och dant, sedan kanske man inte ska göra det när man gör en sådan inspelning som du gjorde ovan då man vill se hela tiden, men i andra videor kan man lägga tid på det om det passar. Det finns ju en större publik om man gör sina videor på engelska istället, men det är ju hur du känner själv, och så är det med mycket annat också, att det är hur du själv känner inför saker och ting. Många Youtubare delar ju in sina videor i mer kategorier så att det blir enklare för tittarna att hitta om man gör många videor då vill säga, sedan gör många olika serier, där du kanske gör en typ av videor där du lägger till till serien, och sedan en annan serie med annat innehåll osv... Det är gillar många, men det kanske man inte bör fokusera på i början, mer när du har etablerat dig själv och tänkt ut vad för typ av olika innehåll du vill skapa, och när du känner att du vill göra många videor så det bildar en serie, men samtidigt inte känna dig tvingad att leverera, då blir det inte bra för dig själv i längden. Känna att du själv har det roligt när du gör videorna såklart. Det finns väl 100 saker till men ja. Säkert uppenbara tips men iallafall någonting. Sedan passar väl inte alla tips på alla Youtubare, det är olika beroende på mycket, vilket innehåll man gör och hur man själv fungerar och sin personlighet osv... så alla tips som finns där ute är inte säkert bra sådana just för dig. Man får känna sig fram och göra sin grej och fundera på vad som kan göras bättre inför nästa video, ta en video i taget.

Just specifikt på din video vet jag inte, har tittat på den, får se. Är ju inte särskilt bra på det heller så mina tips kanske inte är jättetuffa att hänga i granen, vem vet.

Crysilis: Är väl det vanliga, att vara sig själv, vara närvarande med tittarna, göra sådant du själv gillar istället för att göra sådant som du tror andra gillar. Liksom spela spel som du själv tycker är kul osv... Inte ha för långa intros. Klippa bra så att det inte blir tradigt och dant, sedan kanske man inte ska göra det när man gör en sådan inspelning som du gjorde ovan då man vill se hela tiden, men i andra videor kan man lägga tid på det om det passar. Det finns ju en större publik om man gör sina videor på engelska istället, men det är ju hur du känner själv, och så är det med mycket annat också, att det är hur du själv känner inför saker och ting. Många Youtubare delar ju in sina videor i mer kategorier så att det blir enklare för tittarna att hitta om man gör många videor då vill säga, sedan gör många olika serier, där du kanske gör en typ av videor där du lägger till till serien, och sedan en annan serie med annat innehåll osv... Det är gillar många, men det kanske man inte bör fokusera på i början, mer när du har etablerat dig själv och tänkt ut vad för typ av olika innehåll du vill skapa, och när du känner att du vill göra många videor så det bildar en serie, men samtidigt inte känna dig tvingad att leverera, då blir det inte bra för dig själv i längden. Känna att du själv har det roligt när du gör videorna såklart. Det finns väl 100 saker till men ja. Säkert uppenbara tips men iallafall någonting. Sedan passar väl inte alla tips på alla Youtubare, det är olika beroende på mycket, vilket innehåll man gör och hur man själv fungerar och sin personlighet osv... så alla tips som finns där ute är inte säkert bra sådana just för dig. Man får känna sig fram och göra sin grej och fundera på vad som kan göras bättre inför nästa video, ta en video i taget.

Just specifikt på din video vet jag inte, har tittat på den, får se. Är ju inte särskilt bra på det heller så mina tips kanske inte är jättetuffa att hänga i granen, vem vet.
Stort tack! Här var det mycket att läsa och fundera över! Jag ska kämpa på och ha dina ord i bakhuvudet :D