Forumet - Yrsel

Yrsel

2577 0 15
Jag har under några dagars tid plötsligt under dagen fått yrsel oftast då jag har suttit. Det har kännts som att allting runt omkring mig snurrar eller som att jag snurrar runt även om jag sitter stilla. Någon som vet vad detta kan vara? Mina vänner säger att det kan bero på dåliga järnvärden och jag borde kolla upp det.

I am lilla my: Jag har under några dagars tid plötsligt under dagen fått yrsel oftast då jag har suttit. Det har kännts som att allting runt omkring mig snurrar eller som att jag snurrar runt även om jag sitter stilla. Någon som vet vad detta kan vara? Mina vänner säger att det kan bero på dåliga järnvärden och jag borde kolla upp det.
Det kan vara dåliga järnvärden. Kan även vara kristallsjuka. Flera i min släkt beskriver det likadant. Alla dem har kristallsjuka

Spana också in:


Almen: utöver det som redan nämts i tråden kan det också vara vitaminbrist eller magnesiumbrist. stress/ångest/social fobi kan också ge yrsel.

gå till vårdcentralen.

du kan bli yr om du tar för mycket koffein

vet inte om du tar mediciner, men diverse mediciner kan också ge yrsel som biverkning.
Jahaa men jag dricker typ inget med koffein i och jag tar heller inte mediciner. Kanske jag borde boka tid till vårdcentralen