Forumet - Ytlighet, ren idioti eller en instinkt?

Ytlighet, ren idioti eller en instinkt?

465 0 23
Rubriken säger allt.

Varför är så många tjejer ytliga?
är det pga alla skitprogram som Next, Top Model, Big Brothers ect.
all utseendefixering kommer huvudsakligen från USA.

Är det en instinkt eller är alla världens tjejer så dumma i huvudet som tror att alla snygga killar är drömprinsar?

Det är rätt märkligt, vi tar två killar, en som är snyggare än den andre, den snyggaste får fler tjejer fast kanske den mindre snygge är en bättre kille?

Spana också in:

Det är media, inte att beblanda med verkligheten. Onekligen så är det ju du som är så dum i huvudet att du tar det hela på så stort allvar.

Över huvud taget, stora delar av whinet om "ytlighet" och liknande kommer från idioter som själva bestämt sig för att världen ska vara ytlig.

Santos:

Det är rätt märkligt, vi tar två killar, en som är snyggare än den andre, den snyggaste får fler tjejer fast kanske den mindre snygge är en bättre kille?


Men vadå bättre kille? Om tjejerna i fråga uppskattar ett bra utseende så är väl den snygga killen bättre? Varför försöka dela upp det i "personlighet och utseende", de borde väl spela med samma spelregler? Varför är det fel att vara snygg, men fint att ha en bra personlighet?

Hela den här grejen med att bara snygga får tjejer är också löjlig. Kan det verkligen backas upp av statistik? Mycket är fördomar och liknande.

Det är DU som har skapat bilden av att alla tjejer är efterblivna och helt ignorerar personlighet. Det är DU som är jävligt ytlig när du klagar på att andra är ytliga.