Forumet - Yuri/Shoujo ai

Yuri/Shoujo ai

258 0 18
Har googlat osv, men finns inte så himla mycket mer än titlar att hitta. Någon som läst och vet någon bra serie inom temat tjej+tjej. Gärna inte alltför oskyldig (hehe, rawr nudity), men det går också bra med mildare böcker om det är bra. Så länge det är tydligt att de är KÄRA i varandra. Den ska gärna gå att få tag i. Tips?[cheers][love]
Jag översätter lite saker inom den kategorin då och då. Se t ex Akogare Asobi för Negimafans, Nao Kichi om du sett Mai HiME, eller Kiss me, please för den som gillar Tsukihime.

Vill du ha längre serier har du ju alltid Maria-sama ga Miteru (även om den kanske är lite väl oskyldig,) Utena och Mai Otome (som tyvärr är pissdålig i mangaformat.) Sedan gissar jag på att även Strawberry Panic, Simoun och Kashimashi finns i mangatappning också.

Till sist så är http://www.lililicious.net/ en rätt bra resurs. Den (till min vetskap) enda översättargrupp som enbart ägnar sig åt yuri. Se om du kan hitta "Maka Maka," den brukar folk gilla. Personligen tycker jag dock den är gräslig.

Spana också in: