Forumet - Zara Larssons utspel på Twitter?

Zara Larssons utspel på Twitter?

3667 1 111
Hade gärna velat höra era åsikter på Zara Larssons utspel på twitter.
Screenshot_2016-07-01-18-25-11-1.png

Det är ju inte första gången Zara får såna här utspel. 

Jag själv håller med att det är helt oacceptabelt att våldta någon spelar ingen roll var eller vem. 
Men Zara generailiserar ännu en gång. Även om det inte är ett stort problem så är det inte acceptabelt. Då Zara framstår sig själv som vara mycket aktiv inom feminism så är detta inte acceptabelt för att, feminism ska ju vara "Lika för båda könen"

Hur tänker ni?
Som jag skrev i mina tankar just nu-tråden så känns allt bara som ett onödigt sätt för Zara att dra åt sig uppmärksamhet till sig själv. Att hata män eller killar kommer ju inte lösa problemet utan blir bara ett sätt att flytta hela diskussionen till henne själv. Visst, manshat är såklart fel men istället för Zara Larsson tycker jag att vi bör tänka på hur i helvete folk kan bli våldtagna öppet på festivaler.
Utspel 1: Gillar absolut inte att hon drar alla över en KAM (nöjd citronsaft å getrekt?). De är väldigt få killar som faktiskt våldtar. De flesta är helt normala killar och jag hatar att folk ser en som en våldtäktsman när man är så långt ifrån det man kan vara.

Utspel 2: Håller med henne helt. Helt fruktansvärt hemskt gjort av honom. Alla ska kunna vistas varsomhelst utan att vara rädda för att bli våldtagna.  Ingen ska behöva utsättas för sånt och om gud finns hoppas jag att han placerar honom i helvetet eftersom vårat rättssystem inte verkar klara av att döma våldtäktsmän så jag antar att de kommer frikänna även denna...  

Spana också in:


Personligen tycker jag att "jag hatar killar" är en rätt dum sak att skriva.

vonKissekatt: oj nej någon blir arg och frustrerad över vidrigheter som sker i samhället, låt oss fokusera på den personen istället på vidrigheterna som sker ja det gör vi det känns intelligent
Man kan väl prata om olika saker samtidigt?

Om jag säger typ "Jag tycker att det är hemskt att antalet fattiga har ökat med 30%" och sen följer upp det med "tack för det, internationella judendomen" så är det väl inte dumt för någon att kommentera på mitt uttalande(extremt exempel, jag anser absolut inte att Zara Larsson är hemsk)?

Oavsett vad hon reagerar på är det ju en konstig och onödig sak att skriva(OBS! jag pratar bara om citatet "Jag hatar killar. Hatar hatar hatar").

Men det är ju inget fel att bli upprörd och frustrerad över en våldtäkt.


BlomkålsPaprika: Alla vet väl att hon är hjärndöd och har en IQ på typ 50
Shit. Förvånad Nä, det visste jag faktiskt inte. Tack för upplysningen. Glad Fan vad häftigt att en hjärndöd person med så låg IQ lyckas komma så långt att hon vid 18 års ålder gör EM-låten och spelar på festivaler, amerikansk TV och är en stor svensk popikon. Cred till Zara!

snorren:
Shit. Förvånad Nä, det visste jag faktiskt inte. Tack för upplysningen. Glad Fan vad häftigt att en hjärndöd person med så låg IQ lyckas komma så långt att hon vid 18 års ålder gör EM-låten och spelar på festivaler, amerikansk TV och är en stor svensk popikon. Cred till Zara!
#Retardedlivesmatter
Zara Larsson är en inspiration för efterblivna!

ceka92: jättebra uttalande. hoppas också att han blir nermald till köttfärs

jag hatar killar = hon hatar patriarkala strukturer där en hel del  killar ser att de kan trycka ner och tillförskansa sig kvinnors kroppar utan konsekvenser
Det är kul att omdefinera citat. Tex

The personification of all evil often takes the shape of jews, Adolf Hitler.

Han menar att i det socioekonomiska sammanhanget framställs onda oftast som ytterst rika. Detta hade använts av stöttande författare på medeltiden för att missrepresentera judar vilket Hitler belyser med sitt kloka citat. Hitler var ju en flitig författare och konstnär.