Forumet - Zup dawgs

Zup dawgs

1417 0 73

Nu ska jag leka isola för en kväll.

Vad gör ni? Vad har ni gjort idag? Vad bjuder kommande vecka på? Dela med er av alla festligheter!

Själv har jag tittat på serier och dammsugit/moppat hela nedervåningen samt städat i trädgården. Nu sitter jag här med huvudvärk from hell men det gör inte så mycket för jag är på bra humör ändå och en aning mer lättroad pga feberyra.


nubbie: Själv har jag tittat på serier och dammsugit/moppat hela nedervåningen samt städat i trädgården. Nu sitter jag här med huvudvärk from hell men det gör inte så mycket för jag är på bra humör ändå och en aning mer lättroad pga feberyra.
Fy farao vad duktig.. men borde du inte typ mysa under ett täcke, dricka te och bli frisk?


Har åkt buss i fyra timmar, mött en vän och hennes nya flickvän samt varit på distriktsårsmöte med ung vänster. Rätt schysst :) Just nu sitter jag och äter middag - ugnspannkakaHjärtaHjärta.


Spana också in:


Xisco: väntar på viktigt sms
Vad handlar det om?


Xisco: kört en ny bil pg
Ooo, det är roligt. Var iväg och provkörde en bil härom veckan, så nice att känna på något annat än det man är van vid.


Xisco: Kommande vecka: jobb, plugg, förhoppningsvis en bil (därav smset)
Jaha där kom det. Spännande! Vad för någon?

MissAnox:

Har åkt buss i fyra timmar, mött en vän och hennes nya flickvän samt varit på distriktsårsmöte med ung vänster. Rätt schysst :) Just nu sitter jag och äter middag - ugnspannkakaHjärtaHjärta.


Åh, låter som en fin dag! 

Det är så hemskt gott Hjärta vad har du till?


MissAnox: Fy farao vad duktig.. men borde du inte typ mysa under ett täcke, dricka te och bli frisk?
Mjo men huvudvärken dök inte upp förrän efter lunch någon gång och då hade jag suttit stilla nästan hela förmiddagen, så jag tänkte att det kanske berodde på att jag inte rört på mig/druckit ordentligt/fått frisk luft. nubbie: Ooo, det är roligt. Var iväg och provkörde en bil härom veckan, så nice att känna på något annat än det man är van vid.Jaha där kom det. Spännande! Vad för någon?
En sådan däriga Golf (4). Ja nice o se skillnaden mellan bilar. Är van vid min "chefs" Saab så den jag körde idag var rena himmelriket ^^


24/7: Idag vaknade jag upp vid åtta med två um:are () och tog en morgonpromenad hemåt och sov i flera timmar igen. Nyss handlade jag. Helt ok dag! Funderar på vad jag ska göra med kvällen just nu.
RodnarRodnar mysigt. Vad handlade du? Söndagar borde man mysa till riktigt ordentligt så man känner sig laddad med bra humör inför kommande vecka. Tycker att du ska äta något smaskigt, krypa ned under en filt i soffan iklädd några mjuka kläder och slå på en film.


24/7: Vill inte tänka på kommande vecka uuääh.
Styrkekram till dig lilla Frida!

nubbie: Aha! Lycka till med köpet då! Haha, vad skönt. Själv testade jag på en Jeep, den kändes tung, maffig och lät en del men åååhh vad nice det var.
Stor bil låter lockande att få prova på :D Familjen vi lånade bil av idag hade en liten Mercedes och sen en maffig Audi. Jag önskar att jag fått köra Audin :$ min favoritbil (av dem som är realistiska att få)
Xisco:
Stor bil låter lockande att få prova på :D Familjen vi lånade bil av idag hade en liten Mercedes och sen en maffig Audi. Jag önskar att jag fått köra Audin :$ min favoritbil (av dem som är realistiska att få)
Ja, det måste du göra! Jag föredrar stora bilar, första bilen jag fick köra med var en Citroën Evasion, jättestora är de inte men iaf större än en average personbil.

Du får väl fråga om du träffar dem igen Blink. Ja det är ju en sådär lagom halvfancy bil liksom.


nubbie: RodnarRodnar mysigt. Vad handlade du? Söndagar borde man mysa till riktigt ordentligt så man känner sig laddad med bra humör inför kommande vecka. Tycker att du ska äta något smaskigt, krypa ned under en filt i soffan iklädd några mjuka kläder och slå på en film.Styrkekram till dig lilla Frida!
Här är allt jag handlade vsg: passerade tomater, körsbärstomater, champinjoner, ägg,  grädde, kesella, falukorv, ost, broccoli, gul lök, skinka. Haha. Rodnar 
Jaaaa, ska nog göra exakt som du skriver. Låter mysigt! Ska hitta någon bra film bara. Eller fortsätta med Games of Thrones kanske. 
Kramkramkram tillbaka! 

nubbie: Mjo men huvudvärken dök inte upp förrän efter lunch någon gång och då hade jag suttit stilla nästan hela förmiddagen, så jag tänkte att det kanske berodde på att jag inte rört på mig/druckit ordentligt/fått frisk luft.
Ah, okej. Krya på dig!

nubbie: Det är så hemskt gott Hjärta vad har du till?

Jaah! Lite olika.. idag blev det lingonsylt som en äkta norrlänning eller något. Annars gillar jag färska bär och glass. Du då? :p


MissAnox: Jaah! Lite olika.. idag blev det lingonsylt som en äkta norrlänning eller något. Annars gillar jag färska bär och glass. Du då? :p
Har helst någon söt sylt till pannkakor faktiskt, typ blåbär- eller hjortronsylt, även om lingonsylt fungerar ibland. Annars är det väldans gott med keso, skivad banan och honung Söt


MissAnox: Ah, okej. Krya på dig!
Tack! 
24/7: Jaaaa, ska nog göra exakt som du skriver. Låter mysigt! Ska hitta någon bra film bara. Eller fortsätta med Games of Thrones kanske. 
Kramkramkram tillbaka!
Jaaa, gör så!


24/7: Här är allt jag handlade vsg: passerade tomater, körsbärstomater, champinjoner, ägg,  grädde, kesella, falukorv, ost, broccoli, gul lök, skinka. Haha.
Bra handlat. PAsserade eller krossade tomater ska man alltid ha hemma, blev lite ledsen i fredags när jag hade tänkt ut värsta goda maträtten och det inte fanns Ledsen


nubbie:
Jaaa, gör så!Bra handlat. PAsserade eller krossade tomater ska man alltid ha hemma, blev lite ledsen i fredags när jag hade tänkt ut värsta goda maträtten och det inte fanns Ledsen
Är det så? Har faktiskt aldrig köpt det innan idag tror jag Förvånad Kanske blir jag frälst nu! 
Jag och roomie ska kolla på Inför Eurovision Song Contest 2013 klockan nio Rodnar Spännande med nytt koncept, gillar det inte riktigt men kan bli bra! 
dazed: Jag har arbeta
Hur känns det att vara ett stycke arbetande karl nu då? Trivs du med jobbet?
dazed: köpt en anteckningsblockgrej man fäster på bilens vindruta på biltema för facila 39 riksdaler
Känns som att man inte är i ett så pass stort behov av att få skriva av sig när man är ute och kör, vad ska du med det till? Bra pris! Biltema är en bra affär, åker dit för sällan. Biltema och XXL sport.
dazed: ätit
Något spännande?
24/7: Jag och roomie ska kolla på Inför Eurovision Song Contest 2013 klockan nio  Spännande med nytt koncept, gillar det inte riktigt men kan bli bra!
Mysigt! Mys med en vän slår sällan fel, ha det så trevligt!

24/7: Är det så? Har faktiskt aldrig köpt det innan idag tror jag  Kanske blir jag frälst nu!
Ja! Man kan göra så mycket gott med tomatsås. Om man låter krossade/passerade tomater + tomatpuré + en skvätt olivolja (samt kryddor och något mer mättande, typ kött, of your choice) stå och puttra ett litet tag (helst i en gjutjärnspanna) blir den sådär alldeles perfekt fyllig och asgod Hjärta hett tips från coachen.

Idag har jag:

 • Vaknat, bakfull.
 • Insett att min tvättid började 12 och inte slutade 12.
 • Somnat om.
 • Vaknat, bakfull igen.
 • Tvättat. 
 • Gjort klart en skoluppgift.
 • Missat 100 kg i bänkpress två gånger.
 • Påbörjat matlagningen

Ska göra följande:

 • Deklarera
 • Plugga lite
 • Göra klart maten
 • Kanske ringa syrran

Rätt produktivt om jag får säga det själv.


idag vaknade jag, gick hem, åt frukost med min kompis som kom över sådär lagom spontant, vi snackade skit i några timmar sen gick vi och handlade, jag lagade mat och nu har jag loadat the washing machine och kollar serie.

kommande vecka bjuder på gymmet, praktik, casearbete, föreläsning, psykoterapi och pre-valborgfirande! wööööh. hoppas på fint väder då som igår!