user-image
Okänd
Tjej ,18 år

Jag lärde känna en kille för ungefär en månad sedan. Han var riktigt rolig och fick mig att må bra. Vi var ute tillsammans en gång och det slutade med att vi båda var lite fulla och började hångla. En och en halv vecka senare, på min studentskiva, hände samma sak igen. Men han började bli avlägsen. Sen slutade han svara på mina meddelanden och jag blev borttagen från en fest jag var inbjuden till innan. Nu har det gått så långt att han tagit bort mig som vän på facebook. Men jag förstår inte vad jag gjort. Har du några tips på vad jag kan göra, eller inte göra, i den här situationen?


SVAR

Hej! 

Förlåt för mitt sena svar, jag har inte vetat hur jag kommer åt svarsfunktionen på nya ungdomar.se.

Det är lite svårt att svara på vad som är bäst i just din situation men ska göra mitt bästa för att komma med lite tips och funderingar kring det hela. 

Jag tycker det låter som om killen i fråga beter sig väldigt konstigt. Ibland kan det vara så att personer slutar höra av sig, vilket är ett väldigt konstigt beteende och inte alls särskilt schysst.

Vad det beror på är väldigt svårt att svara  på, kanske har personen slutat vara intresserad eller så har det hänt något som gör att personen inte längre vill ha någon kontakt. 

Du skriver att du inte förstår vad du har gjort så ett tips till dig är att försöka prata med honom om vad det var som hände. Kanske har det blivit något missförstånd?

Att försöka prata med någon en är intresserad av är alltid lättare sagt än gjort och ibland får en ett svar som en inte förväntade sig och som kan göra en ledsen. 

Men oftast känns det bättre om en får ett avslut eller en förklaring på varför den andra personen beter sig som hen gör. 

Hoppas det löser sig!

Varma Hälsningar

Amanda Andersson 
Visningar : 990

Senaste frågorna

Se Alla