user-image
Okänd
Tjej ,17 år

Ångesten tar över. Kan inte sitta ner. Kan inte stå upp. Kan inte andas. Kan inte vara stilla. Skriker efter hjälp. Vad gör man när det inte finns någon annan utväg än att ta sitt liv? Vad gör man när man är för feg? Jag har gjort mitt livs misstag. Jag har varit otrogen mot min pojkvän. Det är inte första gången. Jag var på fest. Det är precis som om jag inte kan kontrollera vad jag gör. Det är precis som om att någon annan var där, i min kropp, den dagen, som om att jag vaknar upp från en dröm nu. Som om att jag inser vad jag gjort NU. Precis som om jag inte ens varit medveten om det innan. Som om att jag är någon annan nu. Allt känns så overkligt. Jag frågar mig själv gång på gång, vad fan har du gjort? Jag vet inte själv. Varför? Jag vet inte. Jag vet ingenting längre. Jag vill bara vara med honom. Jag älskar honom så obeskrivligt mycket. Han hatar mig. Äcklas av mig. Han önskar att han aldrig hade träffat mig. Jag känner samma. Om mig själv. Jag önskar att jag aldrig hade fötts. Allt jag gör är att skada dom jag älskar mest. Varför gör jag det? Det är dom som betyder mest för mig, varför gör jag då så? Han var den personen som kände mig innan och utantill. Jag äcklas av mina handlingar, förtränger dom. Jag kan inte ens tänka på vad jag gjort. Får panik. Kan inte andas. Vill bara somna och aldrig mer vakna. Vi skulle resa tillsammans. Göra saker tillsammans. Han kommer glömma mig. Vi kommer aldrig mer ses. Jag klarar inte smärtan som finns inuti mig. Jag vill bara ta mitt liv. Slippa allt. Snälla kan ingen hjälpa mig


SVAR

Hej!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt sena svar, jag har inte kunnat hitta svarsfunktionen på nya ungdomar.se. 

Jag tycker det låter som om du mår jättedåligt och skulle behöva prata med någon professionell nu direkt. Jag tycker att du ska kontakta någon på elevhälsan, på ungdomsmottagningen eller på BUP för att få hjälp och stöd för att kunna må bättre.

Du skriver att du inte längre vill leva längre, det är väldigt allvarligt och jag tycker du ska prata med någon om dessa tankar. På självmordsupplysningen kan du chatta anonymt varje dag 19-22.

Ingen människa ska behöva må som du gör just nu och genom att prata med någon professionell kan du få hjälp och stöd. 

Jag förstår att du mår väldigt dåligt över otroheten mot din pojkvän som du älskar, när en mår dåligt är det lätt att en skadar de personer som en älskar och tycker mest om. Därför tror jag det är jätteviktigt att du får prata med någon om hur du mår och känner. Det kommer inte bli bättre för att du straffar dig själv för det som hände, det viktiga är att hitta en väg till att du ska må bättre. 

Om du vill chatta med mig får du jättegärna lägga till mig på skype, där heter jag: amanda.andersson.fryshuset. 

Ta hand om dig, du är värd att må bättre. Det kan bli bättre även om det inte känns så just nu. 

Tack för att du skrev in till oss!

Varma Hälsningar

Amanda Andersson Visningar : 1203

Senaste frågorna

Se Alla