Frågor och svar om sex

15 Apr 2013, 11:26 627
Tjej, 15 år
Question


Hej jag har varit tillsammans med min kille i 3 månader nu på fredag. Första gången vi hade sex var en månad efter vi hade blivit ihop, han tog då min oskuld. Det är så jävla skönt att ha sex med honom, men problemen kommer efteråt... Han tål inte kondom så vi kör utan, (jag äter p-piller). Men som sagt problemen kommer efteråt, jag får "klåda" i underlivet, eller jag vet inte om jag ska kalla det klåda, men det blir nått konstigt som händer där nere. Så min fråga är vad kan det vara?
Ska tillbaka till ungdomsmottagningen denna månaden och få ut ett nytt recept och då kommer det nog kollas upp, men är lite oroligt eftersom det stort sett alltid blir så och håligt på nu i nästan 2 månader.

Svar
Redaktionen
Ungdomar.se

Hej! För tillfället har vi tyvärr ingen sexolog eller barnmorska som kan svara på dina frågor här, så det bästa du kan göra är nog att kontakta din lokala ungdomsmottagning. 

Du skriver att du ska tillbaka dit snart, så passa på att ställa dina frågor till dem när du ändå är där!

Hoppas allt löser sig!


Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar